Bir mesaj 100 milyon dolara mal oldu!

Moskova'da gece saatlerinde tramvay kullanan vatmanın dikkatsizliği 100 milyon dolarlık zarara neden oldu. Vatman, telefonu ile mesajlaşırken o sırada önünde olan tramvayı görmeyerek çarptı.

Olay, Rusya’nın başkenti Moskova’da gerçekleşti. Gece saatlerinde yolcu seferi yapan bir tramvayı kullanan vatman cep telefonuyla mesajlaştığı için önüne bakmadı ve kafasını kaldığında durakta başka bir tramvayın beklediğini fark etti.

Vatman elindeki telefonu bırakarak tramvayı durdurmayı çalıştı ama başaramadı. Önündeki tramvaya arkadan çarptı ve kendi dahil olmak üzere vagonlarda bulunan 6 kişi yaralandı.

Moskova Belediyesi kaza sonrasında vatman hakkında idari soruşturma, Moskova Bölge Savcılığı ise konu ile ilgili soruşturma başlattı.

Görüntülerin ortaya çıkmasıyla vatmanın tamamen kusurlu olduğu belirtilirken vatmanın görevine son verildi. Tramvayların toplam bedelinin 100 milyon dolar olduğu öğrenildi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler sonrası "100 milyon dolarlık mesaj, Kremlin sarayı karşısından lüks bir daire alınabilirdi” gibi yorumlar yaparak kazayı yapan vatman ile dalga geçti.