Annesinin çıplak fotoğrafını herkese gönderdi!

ABD'de 30 yaşındaki dört çocuk annesi kadın, kendisini rahatsız etmemesi için telefonunu 2 yaşındaki kızına verip banyoya gitti. Banyoda yarı çıplak halde çamaşırları yıkayan kadından habersiz fotoğraflarını çeken kızı, daha sonra fotoğrafları rehberdeki kayıtlı bütün numaralara gönderdi.

Annesinin çıplak fotoğrafını herkese gönderdi!

Amerika'nın Ohio eyaletinde yaşayan 30 yaşındaki dört çocuk annesi Emily Schmitt isimli kadın, banyoda tamamen üstsüz bir şekilde çamaşırları yıkadığı sırada, kendisini rahatsız etmemesi için telefonunu iki yaşındaki kızı Carysn'a verdi.

Annesinin çıplak fotoğrafını herkese gönderdi! - Resim : 1ANNESİNİN ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI REHBERDEKİ HERKESE GÖNDERDİ
Carysn telefonla oynarken banyoda çıplak bir şekilde çamaşırları yıkayan annesinin fotoğraflarını çekip, rehberde bulunan 15 kişiye yolladı. Emily, iş arkadaşından gelen ''Çıplak fotoğraf için teşekkür ederim'' mesajını alınca hayatının şokunu yaşadı.

ARKADAŞLARINDAN ÖZÜR DİLEDİ
Emily, yaşadığı olayın şokunu üzerinden attıktan sonra telefonu kızın elinde aldı. Kızının, çıplak fotoğraflarını eski üniversite arkadaşları, iş arkadaşları ve bazı müşterilerden oluşan 15 kişiye attığını gören anne, olayın aslını anlatarak özür diledi.