Dizi dünyasında yıkım! 3 dizi birden final yapıyor

Yaz sezonuna girilmesiyle TV dünyasında art arda final kararları geldi. Pandeminin de etkisiyle bir çok dizi istediği reytingleri elde edemedi. Özellikle son dönemde reytinglerinde düşüş yaşanan 3 dizi final kararı aldı. İşte final kararı alan diziler...

Dizi dünyasında yıkım! 3 dizi birden final yapıyor

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte bir çok dizi reytinglerinin düşmesinden dolayı final kararı aldı.  3 dizi daha final yapacğaını duyurdu. Final kararları bir yana 7 dizi de yaz sezonunun gelmesiyle birlikte sezon finali yapacağını açıkladı.

İşte final ve sezon finali yapacak olan o diziler…

Bir çok dizi seveler hangi dizi final yapacak ya da hangi dizi sezon finali yapıyor? Araştırması yapamaya başladı.

Final yapacak dizilerin başını Sefirin Kızı adlı bir zamanlar reytign rekortmeni olan dizi çekiyor. Bilindiği üzere geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalanan Neslihan Atagül diziden ayrılmış ve yerine Tuba Büyüküstün gelmişti. Ancak bir türlü dizi istenilen reytingi yakalayamadı. Üstüne Uraz Kaygılaroğlu’nun da diziden ayrılmasıyla final kaçınılmaz oldu.

Sefirin Kızı dizisi 11 Mayıs Salı akşamı son bölümüyle izleyici karşısına çıkara final yapacak.

Dizi dünyasında yıkım! 3 dizi birden final yapıyor - Resim : 2

Bir diğer dizi ise Baraj dizisi… İlk başladığı zaman çok büyük ilgi çeken dizi daha sonra pandemi nedeniyle ekranlara bir müddet ara vermek zorunda kaldı. Daha sonra kaldığı yerden devam eden dizi bir türlü istenilen başarıyı elde edemedi. Baraj dizisi de 30. Bölümde ekranlara veda edecek olan diziler arasında yerini aldı.

Dizi dünyasında yıkım! 3 dizi birden final yapıyor - Resim : 3

Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi de ekranlara veda edecek olan diziler arasında yer alıyor. 15 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak olan son bölümüyle dizi tv ekranlarına veda edecek.

Hangi diziler Sezon finali yapıyor?

Final yapan dizilerin yanı sıra 7 farklı dizi de sezon finaline gidiyor. Sezon finaline gidecek diziler ise şu şekilde; Masumiyet, Akrep, Alev Alev, Bir Zamanlar Kıbrıs, Camdaki Kız, Arka Sokaklar ve Menajerimi Ara dizileri…