Temizlik yapan kadını taciz eden sapık tutuklandı

İstanbul Sultangazi'de apartmanın merdivenlerini temizleyen kadın tacizcinin saldırısına uğradı. Olay güvenlik kameralarına yansırken, tacizci bir gün sonra tutuklandı.

Temizlik yapan kadını taciz eden sapık tutuklandı

İstanbul Sultangazi'de apartmanın merdivenlerini temizleyen bir kadın kendisine yaklaşan tacizcinin saldırısına uğradı. Tacize uğrayan kadının tepkisiyle olay yerinden hemen kaçan tacizcinin görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Pakistan uyruklu kişi, apartmanın önünü yıkadığı sırada genç kadının yanına yaklaştı. Saldırgan, kadının kalçasına dokunarak taciz etti. Neye uğradığını şaşıran kadın, olayın şokunu atlattıktan hemen sonra elindeki temizlik sopasıyla kendisini savunmaya çalıştı. Tacizci olay yerinden kaçarken, kadın polise giderek şikayetçi oldu.

Tutuklandı

Kadının şikayetçi olmasının ardından polis olayla ilgili çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, olaydan bir gün sonra saldırganı gözaltına aldı. Tacizci emniyetteki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi. Saldırgan çıkarıldığı mahkemece 'cinsel saldırı' suçundan tutuklanarak, Metris Cezaevi'ne gönderildi.