Teoman'dan dikkat çeken yorum! "Sabra çok ihtiyacım var"

Ünlü şarkıcı Teoman, yeni satın aldığı kitapla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Konusu 'sabır'la ilgili kitap hakkında Teoman, "Okuduktan sonra sizinle fikirlerimi paylaşırım. Bu ara sabra çok ihtiyacım var" ifadelerini kullandı.

Teoman'dan dikkat çeken yorum! "Sabra çok ihtiyacım var"

Şarkıcı Teoman Cihangir'de objektiflere takıldı. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teoman, yeni satın aldığı kitapla ilgili soruya, "Okuduktan sonra sizinle fikirlerimi paylaşırım. Bu ara sabra çok ihtiyacım var." yanıtını verdi.

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Rock müziğin sevilen ismi Teoman, Cihangir'deydi. Bir mekandan çıkarken objektiflere yansıyan Teoman, basın mensuplarıyla sohbet etti.

"Sabra çok ihtiyacım var"

Teoman, elinde bulunan kitap için, "Yeni aldım, çok merak diyorum. Okumak için de sabırsızlanıyorum. Kitabın konusu 'sabır' üzerine. Okuduktan sonra sizinle fikirlerimi paylaşırım. Bu ara sabra çok ihtiyacım var" şeklinde konuşmuştu.

Teoman'dan dikkat çeken yorum! "Sabra çok ihtiyacım var" - Resim : 1

"Ben yarı emekliyim"

Ayrıca geçtiğimiz günlerde, "Emekli hayatı yaşıyorum" açıklaması yapan Teoman, "Ben yarı emekliyim, sadece vereceğim konserleri ikiye böldüm. Hayatımın hiçbir şeyinden feragat etmedim. Öyle boş boş dolaşıyorum, az film seyrediyorum ve daha çok kitap okuyorum" demişti.

Konserlere ara verme sebebini açıkladı

Teoman, "Konserlere ara verme sebebim; müzik tat versin diyeydi. Çok çalışınca tatsızlaşıyor. Genç olduğum zamanlarda ben de günde üç konsere çıkıyordum. Tabii ki şimdi olmuyor" açıklamasında bulunmuştu.

"Genç sanatçıları beğeniyorum"

Genç sanatçıları beğendiğini belirten ve giyimleri hakkında yorumda bulunan Teoman, "Bence gayet iyi giyiniyorlar. Gençler ne isterse onu giyer" şeklinde konuşmuştu.

"Genelde boş boş dolaşıyorum"

Öte yandan Teoman, "Her şey yolunda, çok güzel. Oyunculuk değil ama bir ya da iki filme müzik yaptım. Küçük küçük işler yapıyorum aslında. Çocuklar ben genelde boş boş dolaşıyorum. Eskisi gibi çalışkan değilim. Ara ara konser veriyorum sadece. Artık ben kendime bir 'tembellik kariyeri' yapmayı planladım. Çok fazla çalışmak istemiyorum" demişti.

"Artık evlenmem"

Daha önce, "Şebnem Ferah ile her zaman arkadaştık. Arada konuşuyoruz, yaşlanınca evlenir birbirimize bakarız diye…" şeklinde konuşan Teoman, gazetecilerin konuyla alakalı sorularına yanıt vermişti.

Ünlü isim, "Artık evlilik için de yaşlandım. Evlenmem artık. Şebnem Ferah benim çok yakın arkadaşım. Çok eskiden aramızda şaka amaçlı öyle bir diyalog geçmişti, durum bu" demişti.

Tek celsede boşanmışlardı

Teoman, 2012'de 12 yıllık arkadaşı Ayşe Kaya ile dünyaevine girmişti. İkili, 2015 yılında anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Çiftin bu evliliklerinden Zeyno Yakupoğlu (8) adında bir kızları bulunuyor.