Terim'den bir iyi bir kötü haber

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fernando Muslera'nın Club Brugge maçında oynayabileceği müjdesini verdi. "Babel'in sakatlığı bizim için sürpriz oldu" diyen Terim, Brugge maçında oynayamayacağını bildirdi.

Terim'den bir iyi bir kötü haber

Galatasaray'da Fatih Terim'den son dakika haberi geldi. Aslan'ın patronu Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi için düzenlenen basın toplantısı öncesi yayıncı kuruluşa verdiği demeçte Muslera'nın Club Brugge maçında oynayabileceğini açıkladı.

Fatih Terim ve Ömer Bayram'ın düzenlediği basın toplantısında öne çıkanlar şöyle; 

Galatasaray futbolcusu Ömer Bayram "Maçın öneminin farkındayız" diyerek şu ifadeleri kullandı; "Galatasaray'da nerede oynarsan oyna bu forma için her zaman savaşacaksın. Ben de bunu yapmaya devam edeceğim. Kariyerime orta saha başlasaydım ne olurdu bilemem ama yetenekli oyuncu her yerde her şekilde oynar. Ben savaşçı ruhumla mücadele edeceğim. Ben ve takım arkadaşlarım Club Brugge maçının öneminin farkındayız. Taraftarımızın da desteğiyle UEFA Avrupa Ligi'ne kalacağımıza inanıyoruz."

Teknik Direktörü Fatih Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar ise şöyle;

"Babel olmayacak"

"Sakat oyuncularımız çok fazla. Babel'in sakatlığı biraz sürpriz oldu. Brugge maçında oynamayacak. Nzonzi'nin yanı sıra yunus Akgün de cezalı. Erencan, Kaan ve Emin'i a takıma çağırdık.

Belhanda'nın yaptığı reaksiyonun adresi yanlış. Çenesi kırıldıktan sonra fedakârlık göz ardı edilmemelidir. Taraftarımızdan biraz daha sahip çıkmasını rica ediyorum. Tekrar söylüyorum yaptığı yanlış. Kazanacak olan yine taraftarımızdır.

 Bize her zaman sahip çıkanlar taraftarımızdır. Oyuncuların da onlar tarafından gösterilecek fedakarlıklara ihtiyacı var. Zaten herkesin karnesi bizim tarafımızdan tutulur, hiç kimse merak etmesin. Beni en iyi anlayabilecek olanlar Galatasaray'ın futbolculardır"