"Ters kovboy" pozisyonu denerken cinsel organı kırıldı! Önce ses duydu sonrası korkunç

Bir çift cinsel ilişkide farklılıklar ararken hayatlarını şokunu yaşadılar. "Ters kovboy" adı verilen pozisyonu denemek isterken adamın cinsel organı kırıldı.

"Ters kovboy" pozisyonu denerken cinsel organı kırıldı! Önce ses duydu sonrası korkunç

Herkesi şaşkına çeviren olan Endonezya’da meydana geldi. Bir adamın “ters kovboy” olarak bilinen tehlikeli bir cinsel ilişki pozisyonu sırasında cinsel organı kırıldı. Times of India’da yer alan habere göre, Endonezyalı adamın yaşadığı kaza Urology Case Reports isimli bilim dergisinde yayımlandı.

ÖNCE KIRILMA SESİ DUYDU

Dergide aktarılan olaya göre 37 yaşındaki adam partneriyle cinsel ilişkiye girerken “ters kovboy” isimli pozisyon sırasında cinsel organının kırılma sesini duyduğu ve ciddi bir acı yaşadığı aktarıldı.

KANAMA OLDU

Cinsel organın ucunda kanama gören adam hastaneye kaldırıldı. Doktorların incelemesi sonucu adamın penisinin kırıldığı tespit edildi.

KEMİK YOK PEKİ NASIL KIRILDI?

Erkek cinsel organının teknik olarak kemiği yoktur. Penil fraktür, penisin genişlemesine ve dik durmasına neden olan doku olan tunika albuginea yırtıldığında meydana gelir. Kadının erkeğin üzerinde sırtı dönük bir şekilde olduğu “ters kovboy” pozisyonunun penil fraktür yaşanması açısından tehlikeli bir pozisyon olduğu biliniyor.