Teşkilat 17. Bölüm full izle! Teşkilat yeni bölüm tek parça izle

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Teşkilat’ın 17. bölümü yayınlandı. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta ve Ezgi Eyüboğlu’nun rol aldığı Teşkilat dizisi 17. Bölümünde: Ekip uğradıkları saldırıdan kaçarken girdikleri mayınlı arazide ölüm kalım savaşı vermektedir. İşte Teşkilat son bölüm..

Teşkilat 17. Bölüm full izle! Teşkilat yeni bölüm tek parça izle

Vatan sevgisiyle dolu 7 istihbaratçının kahramanlık öyküsünü anlatan sevilen dizi Teşkilat’ın 17. bölümü yayınlandı. 10 Ekim tarihinde yayınlanan Teşkilat dizisinin son bölümünde: Gemi saldırısının tek faili olan Simon'u almak için Güney Kıbrıs'a giden ekip uğradıkları saldırıdan kaçarken girdikleri mayınlı arazide ölüm kalım savaşı vermektedir.

Teşkilat 17. Bölüm full izle! Teşkilat yeni bölüm tek parça izle - Resim : 1

Türkiye'ye karşı ağır yaptırımların görüşüleceği komisyon toplantısının arifesinde Simon’un komisyonun önüne çıkmasını engellemek isteyen Yıldırım planlarını devreye sokar ve yeni sağ kolu Çetin’i sahaya sürer.

Teşkilat 17. Bölüm full izle! Teşkilat yeni bölüm tek parça izle - Resim : 2

Zehra’nın ekipten ayrılma kararı karargahta bomba etkisi yaratır. Kızıyla birlikte yeni hayatına başlamaya hazırlanan Zehra’nın bu kararını etkileyecek beklenmedik bir gelişme yaşanır. 
Simon'u ele geçirmek için ekiple işbirliği yapan Ceren'in neyi amaçladığı ekip içinde tartışma konusu olur. Ceren'in herkesten sakladığı büyük bir sırrı vardır. Serdar’ın baskıları sonucunda Ceren’in büyük sırrını açıklamasıyla tüm dengeler değişecektir.  İşte 10 Ekim tarihinde yayınlanan Teşkilat 17. Bölüm…

Teşkilat 17. Bölüm full izle! Teşkilat yeni bölüm tek parça izle - Resim : 3

Teşkilat 16. Bölümde ne olmuştu?

Zehra’nın eski eşi Kemal’in de içinde mühendis olarak bulunduğu Mavi Vatan gemisi, içeri sızan Simon adındaki bir ‘Uyuyan’ tarafından patlatılmıştır. Patlamanın etkisiyle Doğu Akdeniz’de bir çevre felaketi yaşanması ihtimali ortaya çıkar. Olayın aydınlatılması için uluslararası bir araştırma komisyonu kurulmasına karar verilirken, bu komisyonun vereceği kararlar sonucu Türkiye’nin ağır cezalarla karşılaşması söz konusudur.

Diğer yanda Ceren ekip tarafından yakalanmıştır. Ceren’in vereceği bilgiler hayati önem taşımaktadır ancak Ceren konuşmak için çok kritik bir şart öne sürer. Serdar’ın durumu gün geçtikçe iyiye gitse de Zehra’nın hala şüpheleri vardır. Ekip ise bir an önce Mavi Vatan’a yapılanın bir sabotaj olduğunu ortaya çıkaracak kanıtları elde etmek zorundadır. Bu hedef doğrultusunda Ceren’i yanlarına alarak zorlu bir yolculuğa çıkarlar. Ancak bu yolculukta ekibi büyük bir sürpriz beklemektedir.

Teşkilat 17. Bölüm izle

Teşkilat 17. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Teşkilat 17. Bölüm full izle! Teşkilat yeni bölüm tek parça izle - Resim : 6

Teşkilat dizisi konusu

Giderek yoğunlaşan bir şekilde yabancı istihbarat servislerinin operasyonlarına maruz kalan ülkemizde, Ankara'daki SİHA fabrikasına bir terör saldırısı düzenlenir. Saldırının yabancı istihbarat servisleri organizasyonu ile gerçekleştirildiği tespit edilir. Bu saldırıların üzerine MİT içinde çok gizli bir ekip kurulur. Bu ekip ülkesi için hayatlarından vazgeçerek saldırıların arkasındaki güçleri tespit edecek ve olağanüstü yöntemlerle ortadan kaldıracaktır.

Teşkilat 17. Bölüm full izle! Teşkilat yeni bölüm tek parça izle - Resim : 7

Teşkilat dizisi oyuncuları kimdir?

  • Çağlar Ertuğrul
  • Deniz Baysal Yurtçu
  • Mesut Akusta
  • Ezgi Eyüboğlu
  • Ezgi Şenler
  • Mehmet Usta
  • Tuncer Salman
  • Nihat Altınkaya
  • Serdar Yeğin