Teşkilat 20. Bölüm full izle! Teşkilat yeni bölüm canlı izle

Deniz Baysal Yurtçu ve Çağlar Ertuğrul'un başrollerini paylaştığı Teşkilat 20. Bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Kullanıcılar, "Teşkilat son bölüm tek parça izle" gibi aramalar yapmaya başladı. İşte, Teşkilat yeni bölüm canlı izleyebileceğiniz link...

Teşkilat 20. Bölüm full izle! Teşkilat yeni bölüm canlı izle

Teşkilat dizisinin son bölüm tek parça olarak TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Teşkilat 20. Bölümde: Halit Başkan'ın "Şimdi sıra Ariel'de. Hazırlanın İsrail'e gidiyorsunuz" sözleri dikkat çekiyor. MİT'in özel ekibinden Zehra ve Serdar kimlik değiştirerek İsrail'e giriş yapıyor. Serdar, ekip arkadaşı Zehra'ya "Bu meslek sana çok yakışıyor" sözleriyle de iltifat ediyor. Diziseverler " Teşkilat 20. Bölüm full izle" gibi aramalar yapmaya başladı. İşte Teşkilat yeni bölüm tek parça izleyebileceğiniz o link...

Teşkilat 20. Bölüm full izle! Teşkilat yeni bölüm canlı izle - Resim : 1

Teşkilat 19. Bölümde ne oldu?

Teşkilat 19. Bölümde; Zehra, Mete Başkan sayesinde kurtulur. Serdar'ın kayıp 1.5 ayında yaşananların gizemini çözmek isteyen Zehra bu işin peşini bırakmamaya kararlıdır. Ceren ve Yıldırım'ın buluşması Serdar'ı başka bir yola sürüklerken parçalar yavaş yavaş yerine oturmaya başlar.

Teşkilat 20. Bölüm full izle! Teşkilat yeni bölüm canlı izle - Resim : 2

Mete Başkan'ın dönüşüyle büyük bir sevinç yaşayan ekibi önemli ve zorlu bir görev beklemektedir. Gemi saldırısından sorumlu olan Ariel'in peşine düşen ekip, Suriye'de büyük bir sürprizle karşılaşır.

Teşkilat 20. Bölüm full izle! Teşkilat yeni bölüm canlı izle - Resim : 3

Teşkilat 20.Bölüm izle

Teşkilat 20.Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Teşkilat dizisinin konusu nedir?

TRT tarafından yayımlanan Teşkilat dizisi Türk İstihbarat'nı konu alan bir dizidir. Türkiye'nin gelişmesini istemeyen karanlık bir yapının, özellikle son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Türkiye'nin İHA ve SİHA programlarına yönelik bir operasyon yapmayı hedeflemektedirler.

Teşkilat 20. Bölüm full izle! Teşkilat yeni bölüm canlı izle - Resim : 5

Teşkilat dizisi oyuncuları kimdir?

  • Deniz Baysal Yurtçu
  • Çağlar Ertuğrul
  • Ezgi Eyüboğlu
  • Tuncer Salman
  • Ezgi Şenler
  • Eneshan Nalbant
  • Mesut Akusta
  • Atılay Uluışık 
  • Yavuz Bingöl