Teşkilat 22. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle

Deniz Baysal Yurtçu ve Çağlar Ertuğrul'un başrollerini paylaştığı Teşkilat 22. bölümü tek parça olarak internete yüklendi. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat son bölüm full izle! İşte, Teşkilat son bölüm izleyebileceğiniz link...

Teşkilat 22. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle

Deniz Baysal Yurtçu ve Çağlar Ertuğrul'un başrollerini paylaştığı Teşkilat 22. bölüm tek parça olarak yayınlandı. 14 Kasım 2021 tarihinde Teşkilat son bölüm full internete yüklendi.

Teşkilat 22. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 1

Teşkilat 22.bölümde; Ariel’in alınmasıyla zor duruma düşen ve Şirket’le ilişkileri bozulan Yıldırım, İsrail’de yaşananların intikamını almak için harekete geçer. Ekip Ceren’in para dolu bir çanta bıraktığı adam üzerinden kurgulanan planın ne olduğunu çözmeye çalışırken, bu gizemli adamın aslında Yağmur’un peşinde olduğu ortaya çıkar.

Teşkilat 22. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 2

Yağmur’un kaçırılmasının ardından ekip kenetlenir ve dört koldan çalışmalara başlar. Ancak hiç beklemedikleri olaylar ekibi zor durumda bırakacaktır.

Teşkilat 22. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 3

Pınar, Yağmur’un kaçırılmasıyla ilgili bir ipucu bulmak ümidiyle Çetin’e gittiğinde öğrendiği gerçek daha büyük bir tehdidi açığa çıkarır. Yağmur’u kaçıranların yaptığı teklif karargahta büyük bir yankı uyandırır.

Teşkilat 22. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 4

Teşkilat 21. bölümde neler oldu?

Teşkilat 21. bölümde; Serdar ve Zehra'nın ele geçirdiği Ariel, gemiden çalınan gizli verilerin yerini söylemesi karşılığında canının bağışlanması için yalvarır. Hakkı ve Hulki, yanlarındaki Yusuf'la birlikte alarm durumuna geçmiş hapishaneden çıkış yolu aramaktadırlar. Hapishaneden kaçmayı başarırlar ancak İsrail'in en çok aranan isimleri haline gelirler. Krizlerle dolu büyük bir kaçış operasyonu onları beklemektedir.

Teşkilat 22. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 5

Çetin ve Pınar'ın yıllar sonra gerçekleşen karşılaşmalarının ardından Pınar'ın kafası oldukça karışır. Pınar yaşadığı gelgitlere rağmen her ne pahasına olursa olsun Yağmur'u korumak zorundadır.

Teşkilat 22. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 6

Serdar ve Zehra, Ariel'in verileri sakladığı yere giderken peşlerine yabancı istihbarat takılır. İsrail'deki Türk büyükelçiliğine yanlarındaki Ariel'le birlikte girmek zorunda kalan Serdar ve Zehra, uluslararası çapta büyük bir diplomatik kriz riskinin ortasında kalırlar.

Teşkilat 22. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 7

 Teşkilat 22. bölüm izle

Teşkilat 22. bölüm tek parça izleyebileceğiniz link...

 Teşkilat dizisinin konusu nedir?

Teşkilat dizisi, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken bir görevi kabul ederek, "yer altına” inen yedi vatan sevdalısının hikâyesini ele almaktadır.

Teşkilat 22. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 9

  Teşkilat dizisinin oyuncuları kimdir?

  • Deniz Baysal Yurtçu
  • Çağlar Ertuğrul
  • Mesut Akusta
  • Ezgi Eyüboğlu
  • Tuncer Salman
  • Ezgi Şener
  • Nihat Altınkaya
  • Serdar Yeğin
  • Ahmet Uğur Say
  • Yavuz Bingöl
  • Turgut Tunçalp
  • Gürkan Uygun
  • Hakan Boyav