Teşkilat 28. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle

Deniz Baysal Yurtçu ve Çağlar Ertuğrul'un başrollerini paylaştığı Teşkilat 28. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat son bölüm full izle! İşte, Teşkilat son bölüm izleyebileceğiniz link...

Teşkilat 28. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle

Deniz Baysal Yurtçu ve Çağlar Ertuğrul'un başrollerini paylaştığı Teşkilat 28. bölüm tek parça olarak yayınlandı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat son bölüm full izle! 26 Aralık 2021 tarihinde Teşkilat son bölüm full internete yüklendi.

Teşkilat 28. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 1

Teşkilat 28. bölümde; Ekip havalimanı saldırısı sonrası ortaya çıkan yeni duruma uyum sağlamaya çalışırken Elçi’nin gelişi tüm dengeleri değiştirir. Ekip, Nemesis’le bağlantılı olduğunu düşündükleri Elçi’yi bulmak için operasyon düzenler. Bu operasyon sayesinde yeni bir bilgiyi ortaya çıkarılır. Serdar ve Elçi arasında nasıl bir bağlantı vardır?

Teşkilat 28. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 2

Diğer yanda Hakkı ve Uzay, Barış’ın masumiyetini kanıtlamak için ipuçlarının peşine düşer. Uzay’ı yeni sürprizler beklemektedir. Yıldırım ve Elçi planlarını devreye soktuklarında ise ekibimizin yapacağı hamle taş üstünde taş bırakmayacaktır.

Teşkilat 28. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 3

Teşkilat 27. bölümde neler oldu?

Teşkilat 27. bölümde; Havaalanına yapılan baskın ülke gündemine bomba gibi düşer. Ekip bu baskını bertaraf etmek için dört koldan çalışmalara başlar. İçeride olan Serdar, hem rehineleri hem Zehra’yı kurtarmaya çalışırken büyük bir tehlikenin geldiğinden habersizdir. 

Teşkilat 28. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 4
 
Saldırıyı yapanların amacı görünürde Doğu Akdeniz sözleşmesi gibi dursa da sürpriz olaylar karargahta bomba etkisi yaratır. Bu saldırı gerçekten bir terör saldırısı mıdır? Yıldırım’ın planıyla beraber devreye giren maskelilerin yeni oyunları tahmin edilenden çok daha büyüktür. Nemesis için düğmeye basılmıştır. Serdar’ı ve tüm ekibi artık daha zorlu bir yolculuk beklemektedir. Ve bu yolculuk geçmişin de kapılarını açacaktır.

Teşkilat 28. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 5

Teşkilat 28. bölüm izle

Teşkilat 28. bölüm tek parça izleyebileceğiniz link...

Teşkilat dizisi konusu nedir?

Türkiye’ye karşı harekete geçen karanlık bir yapı, planlarını devreye sokarak, uluslar arası alanda dikkat çeken Türkiye’nin İHA ve SİHA programını hedef alır. Bu sürpriz hamlenin ardından Millî İstihbarat Teşkilatı çatısı altında gizli bir ekip kurulmasına karar verilir.

Teşkilat 28. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 7

Deneyimli istihbaratçı Mete Bey (Mesut Akusta) öncülüğünde kurulacak bu ekibin yurtiçi ve yurtdışında birçok gizli operasyona imza atması planlanırken; bu operasyonların hedefe ulaşması ve etkili olması için, ekip üyelerinin kağıt üstünde ve “resmen” ölmüş bilinmeleri mecburiyeti ortaya çıkar...

Teşkilat 28. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 8

Teşkilat dizisi oyuncuları kimdir?

Deniz Baysal Yurtçu
ZEHRA

Mesut Akusta
METE

Ezgi Eyüboğlu
CEREN

Tuncer Salman
HAKKI

Ezgi Şener
PINAR

Nihat Altınkaya
HULKİ

Serdar Yeğin
UZAY

Ahmet Uğur Say
GÜRCAN

Yavuz Bingöl
ADEM

Turgut Tunçalp
HALİT

Gürkan Uygun
YILDIRIM