Teşkilat 34. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat yeni bölüm izle

Deniz Baysal Yurtçu, Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta ve Gürkan Uygun'un başrollerini paylaştığı Teşkilat 34. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat son bölüm full izle! İşte, Teşkilat son bölüm izleyebileceğiniz link...

Teşkilat 34. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat yeni bölüm izle

Deniz Baysal Yurtçu, Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta ve Gürkan Uygun'un başrollerini paylaştığı Teşkilat 34. bölüm tek parça olarak yayınlandı. 13 Şubat 2022 tarihinde Teşkilat son bölüm full internete yüklendi. 

Teşkilat 34. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat yeni bölüm izle - Resim : 1

Teşkilat 34. bölümde; Yıldırım’ın kendi hakimiyetlerindeki bir dünya hayaliyle Nemesis ile ilgili yaptığı açıklama büyük bir tehdit yaratır. Büyük tehlikeye yol açacak bir kitle imha silahını durdurmak için ekip harekete geçer. Kullanılacak kimyasalın izini süren ekip, eski bir Rus ordu mensubunun peşine düşer ancak kendilerini akıl almaz bir oyunun içinde bulur.

Teşkilat 34. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat yeni bölüm izle - Resim : 2

Bu oyun Serdar için yeni bir imtihan, tüm ekip için ise zorlu bir operasyonun başlangıcı olur.
Diğer yanda Pınar, Halit Başkan’dan aldığı talimatla Çetin mevzusunu kökten çözmek isterken büyük bir saldırının ortasında kalır. Bu saldırı sonrası Çetin’in kapısını çalacağı kişi hiç beklenmeyen biridir. Bir diğer beklenmeyen gelişme ise Ceren’in geçmişinin ortaya çıkmasıyla yaşanacak büyük sarsıntıdır. İşte, Teşkilat yeni bölüm izleyebileceğiniz link...

Teşkilat 34. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat yeni bölüm izle - Resim : 3

Teşkilat 33. bölümde neler oldu?

Elçi’nin ölümüyle birlikte bir darbe daha alan Yıldırım büyük bir vurgun yapmanın peşine düşer. Nemesis’in ilk adımı için uygulamaya koyduğu plan tüm Türkiye’yi derinden etkileyecek olaylar silsilesinin de başlangıcı olur. Ekip, Yıldırım’ın planının ne olduğunu öğrenmek için yaptığı operasyonda daha önce hiç bilmedikleri yeni bir gerçekle yüzleşir. Bu yüzleşme birçok sorunla birlikte yeni planları ortaya çıkarır.

Teşkilat 34. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat yeni bölüm izle - Resim : 4
Diğer yanda Halit, kızı ile ilgili yeni bilgilere ulaşır. Bu yeni bilgiler ışığında Halit, Yıldırım’ı hiç beklemediği bir yerden vurur. Nemesis’in ortaya çıkışıyla beraber Serdar ve Zehra ölümün eşiğindeyken Serdar için beklenmedik yeni sürprizler ortaya çıkar.

Teşkilat 34. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat yeni bölüm izle - Resim : 5

Teşkilat 34. bölüm izle

Teşkilat 34. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link...

Teşkilat 34. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat yeni bölüm izle - Resim : 6

Teşkilat dizisinin konusu nedir?  

Türkiye’ye karşı harekete geçen karanlık bir yapı, planlarını devreye sokarak, uluslar arası alanda dikkat çeken Türkiye’nin İHA ve SİHA programını hedef alır. Bu sürpriz hamlenin ardından Millî İstihbarat Teşkilatı çatısı altında gizli bir ekip kurulmasına karar verilir.

Deneyimli istihbaratçı Mete Bey (Mesut Akusta) öncülüğünde kurulacak bu ekibin yurtiçi ve yurtdışında birçok gizli operasyona imza atması planlanırken; bu operasyonların hedefe ulaşması ve etkili olması için, ekip üyelerinin kağıt üstünde ve “resmen” ölmüş bilinmeleri mecburiyeti ortaya çıkar...

Teşkilat 34. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat yeni bölüm izle - Resim : 8

Teşkilat dizisi oyuncuları kimdir?

  • Deniz Baysal Yurtçu
    ZEHRA
  • Mesut Akusta
    METE
  • Ezgi Eyüboğlu
    CEREN
  • Tuncer Salman
    HAKKI
  • Ezgi Şener
    PINAR
  • Nihat Altınkaya
    HULKİ
  • Serdar Yeğin
    UZAY
  • Ahmet Uğur Say
    GÜRCAN
  • Yavuz Bingöl
    ADEM

Turgut Tunçalp
HALİT

Gürkan Uygun
YILDIRIM