TFF ve Süper Lig ekiplerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik mesajları

Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği ve Spor Toto Süper Lig ekipleri yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan için tebrik mesajı yayınladı.

TFF ve Süper Lig ekiplerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik mesajları

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu dün yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarıştığı seçimde ipi göğüsleyen Recep Tayyip Erdoğan oldu. Erdoğan geçerli oyların 27 milyon 725 bin 131’ni alırken Kemal Kılıçdaroğlu ise 25 milyon 432 bin 951 oy aldı. Seçimin tamamlanmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği ve Spor Toto Süper Lig ekipleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan için tebrik mesajı yayımladı.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU

"28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçiminde, milletimiz bir kez daha ferasetiyle tercihini yapmış, iradesini sandığa yansıtmıştır. Cumhuriyetimizin 100. yaşını kutladığımız bu gururlu yılda, 85 milyon yurttaşımız büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla demokrasiye sahip çıkmış, birlik ve beraberliğini ortaya koymuştur. Kazanan ise güçlü bir demokrasi ile tüm Türkiye olmuştur. Bugün, bir kez daha Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyoruz. Önümüzdeki dönemin vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını, ülkemizi her alanda daha da ileri seviyelere ulaştırmasını diliyoruz."

BEŞİKTAŞ

"Bugün gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminde aziz milletimizin teveccühleriyle yeniden Cumhurbaşkanımız seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Beşiktaş Camiası olarak tebrik eder, yeni dönemin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ederiz."

FENERBAHÇE

"28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen seçim sonuçları neticesinde yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyor; Vatanımızın istikbali, bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği için sonuçların hayırlı olmasını diliyoruz."

GALATASARAY

"28 Mayıs 2023 tarihinde ülkemize yakışır demokratik olgunlukla gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin ikinci turunda milletimizin teveccühüyle gerekli çoğunluğu sağlayarak yeniden seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik eder, görevinde başarılar dileriz. Bu vesileyle yeni dönemde Gazi Meclisimizde görev yapacak tüm milletvekillerimize de başarılar dileriz. Seçimin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ederiz."

TRABZONSPOR

"Büyük bir demokratik olgunluk içerisinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda milletimizin teveccühüyle yeniden bu göreve seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyor, ülkemizin yeni yüzyılında bağımsızlığımızın ve bölünmez bütünlüğümüzün daha da güçlendirilmesi amacıyla yapacağı çalışmalarda başarılar diliyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görev alacak tüm milletvekillerimizi de kutluyor, sonuçların ülkemizin istikbali için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz."

FATİH KARAGÜMRÜK

"Bugün gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminde yeniden seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik eder, yeni dönemin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ederiz."

KASIMPAŞA

"Milletimiz iradesini sandığa yansıtmış ve 13. Cumhurbaşkanı'nı seçmiştir. Sonucun ülkemiz için hayırlı olması temennisi ile, seçimi kazanan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz."

MKE ANKARAGÜCÜ

"Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda aziz milletimizin teveccühleriyle yeniden seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyor, yeni dönemin ülkemiz ve milletimizin geleceği için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz."

KONYASPOR

“Büyük bir demokratik olgunluk içerisinde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçiminin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

İkinci tur sonunda aziz milletimizin büyük bir desteği ile yeniden seçilen 13. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik eder, görevinde başarılar dileriz.

Yeni dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görev alacak Konya milletvekillerimiz başta olmak üzere tüm milletvekillerimize muvaffakiyetler dileriz.”

ÜMRANİYESPOR

"Yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik eder, ülkemiz adına hayırlı olmasını dileriz."

İSTANBULSPOR

"Cumhurbaşkanlığı seçiminde milletimizin oylarıyla yeniden Cumhurbaşkanımız seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik eder, yeni dönemin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileriz."

KAYSERİSPOR

"Cumhuriyet'in 100.yılına yakışır bir demokratik olgunlukla gerçekleştirilen seçimler sonucunda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığına yeniden seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyoruz. Sonuçların ülkemize ve milletimize hayır getirmesini diliyoruz."

ALANYASPOR

"Yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik eder, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileriz."

ADANA DEMİRSPOR

“Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde milletimizin teveccühüyle yeniden bu göreve seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik eder, yeni dönemin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ederiz.”

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

"Ülkemizin demokrasi sınavını başarıyla tamamladığı Cumhurbaşkanlığı seçimi sonucunda, aziz milletimiz teveccühleriyle birlikte bir kez daha Cumhurbaşkanımız olarak seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik eder, yeni dönemin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ederiz."

ANTALYASPOR

"Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin ikinci turunda milletimizin teveccühleriyle yeniden Cumhurbaşkanımız seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik eder, görevinde başarılar dileriz. Seçimin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ederiz."

 GİRESUNSPOR

"28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonucunda vatandaşlarımızın teveccühleri ile yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyor, seçim sonuçlarının ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ederek görevinde başarılar diliyoruz."

KULÜPLER BİRLİĞİ

"Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda yeniden Cumhurbaşkanımız seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik eder, yeni dönemin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ederiz.