Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün çıplak görüntüleri ifşa oldu!

The Affair’dan uyarlanan Saklı dizisinin başrollerinin Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar paylaşıyor. Blu Tv’nin iddialı yapımı Saklı'nın ikinci fragmanı da sosyal medyayı salladı.

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün çıplak görüntüleri ifşa oldu!

Hazar Ergüçlü ve Fırat Çelik’in başrolünü paylaştığı Saklı dizisi yayın hayatına başlamak için gün sayıyor. BluTV'nin iddialı yapımları arasında yer alan dizinin fragmanı da yayınlandı. İlk görüntülere ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün sevişme sahneleri damga vurdu.

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün çıplak görüntüleri ifşa oldu! - Resim : 1

Saklı dizisinden ikinci tanıtımı da yayınlandı. Ergüçlü'nün çırılçıplak duş aldığı anlar sosyal medyada gündem oldu. 29 yaşındaki Hazar Ergüçlü'nün oyunculuğuna övgü dolu yorumlar yapıldı.

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün çıplak görüntüleri ifşa oldu! - Resim : 2

KADRODA ÜNLÜ İSİMLER VAR

The Affair dizisinden uyarlanan dizinin başrollerini Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar yer alırken oyuncu kadrosunda Zuhal Olcay, Nur Sürer, Yekta Kopan, Erdal Küçükkömürcü, Janset gibi değerli oyuncular yer alıyor.

 Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün çıplak görüntüleri ifşa oldu! - Resim : 3

ÇARPICI BİR İLİŞKİ

İki evli insanın yasak aşkını karakterlerin farklı bakış açıları üzerinden ele alan dizi, sıradan bir ihanet hikayesinin ötesine geçerek çarpıcı bir ilişki hikayesi sunuyor.

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün çıplak görüntüleri ifşa oldu! - Resim : 4