Ayda 9000 TL maaşla dünyayı gezmek ister misiniz? Son başvuru tarihi 1 Kasım!

The Yacht Week ve The Ski Week, ayda yaklaşık 9.000 TL'ye denk gelen maaş ile iki personel aradığını duyurdu.

Yapılan açıklamada 2020 yılı boyunca dünyayı gezip tatil yapacak "Resmi İçerik Yaratıcıları" arandığı açıklandı. İşe alınacak olan personellerin tüm harcamalarını şirket karşılayacak.

Zorlu bir mülakat sürecinden geçecek adaylar eğer işi alırsa yıllık 15.000 İngiliz poundu maaş alacak. Ayda yaklaşık 9.000 TL'ye denk gelen bir miktar kazanacak kişilerin tek görevi ise fotoğraf ve video çekerek içerik yaratacak.

Bu kapsamda başarılı olan adaylar Kanada, Amerika, Avusturya, Yunanistan, Karadağ ve Virjin Adaları gibi birçok noktaya seyahat edip birçok deneyime katılacak. Buradaki masraflar ise şirket tarafından karşılanacak.

İçerik yaratıcısı pozisyonunda çalışmaya başlayan adayların daha önce bu işi yapmış olup olmamasının da önemli olmadığını belirten yetkililer, "Çalışmadan önce adaylara dünyaca ünlü fotoğrafçı Jacob Riglin’den ders verilecek" dedi.

The Yacht Week’in resmi internet sitesinden başvuruların yapılabildiği pozisyon için iki şart var. Adayların 21 yaşından büyük olması ve geçerli bir pasaportlarının bulunması gerekiyor. 26 Eylül'de başlayan başvurular 1 Kasım'da sona erecek.