Ünlü dizinin senaristi evinde ölü bulundu

4 sezondur izleyenleri ekranlara kilitleyen ünlü dizinin senaristi evinde ölü bulundu. 39 yaşındaki senaristin ölümüne dair ilk bulgular intihar olduğu yönünde. This is Us dizisi senaristlerinden olan Jas Waters sevenlerini yasa boğdu.

Ünlü dizinin senaristi evinde ölü bulundu

'This is Us' dizisinin senaristlerinden olan Jas Waters, 39 yaşında intihar ederek yaşamına son verdi. Amerika Los Angeles'taki evinde ölü bulunan Waters'ın intihar ettiği yönünde belirgin izler olduğu açıklanırken, dizi dünyası Waters'a ağladı.

Waters, NBC dizisi This Is Us’ın 2018 ve 2019 yıllarında yayınlanan 18 bölümünün senaryosuna katkıda bulunmuştu. Waters, son dönemde Jim Carrey, Frank Langella ve Judy Greer’in rol aldığı Kidding dizisinin de senaryo yazımında görev almıştı.

"Nazik ve yetenekli"

Ünlü oyuncu Reese Witherspoon, Waters’ın ölümünün ardından üzüntüsünü ortaya koyan bir paylaşım yaptı. Witherspoon, kendi yapımı olan Hello Sunshine’da Waters ile çalıştığını belirterek, “Kalbim Jas Waters’ın ailesi ve dostlarıyla. Jas inanılmaz nazik bir kadın, çok iyi bir yetenekti. Hayatına dokunan herkese baş sağlığı dilerim” ifadesini kullandı.

"Bizden biriydi"

This Is Us dizisinin resmi Twitter hesabından, “Tüm This Is Us ailesi Jas Waters’ın ölümünü öğrenmenin acısını yaşıyor. Birlikte geçirdiğimiz süre boyunca Jas, bizde ve herkeste iz bıraktı. Parlak bir hikaye anlatıcısı ve doğanın bir gücüydü. Sevenlerine en derin taziyelerimizi gönderiyoruz. Bizden biriydi. Huzur içinde yatsın” denildi.

Waters, 2018’de verdiği bir röportajda, hiçbir zaman geleneksel bir hayat yaşamadığını söyleyerek, “Bakımevinde büyüyen yoksul bir siyah çocuktum” ifadesini kullanmıştı.

Kariyerine gazeteci olarak başlayan Waters, blog yazarlarının hayatını anlatan The Gossip Game’in ekibine katılarak senaryo yazarlığına adım attı.

This Is Us dizisinin ikinci sezonu için çalışmaya başlamadan önce The Breaks ve Hood Adjacent with James dizilerini kaleme alan Waters, 2019’da, Taraji P. Henson’ın başrolde yer aldığı Mel Gibson'ın Kadınlar Ne İster filminin karşı versiyonu Erkekler Ne İster filminin senaryosunu yazdı.

Ödüllü dizi This Is Us

Altın Küre ve Emmy ödüllü This Is Us, 2016’dan bu yana yayınlanan bir aile dizisi. Harika ebeveynlere sahip olan eşi benzeri olmayan üçüzlerin hikayeleri ile ve kalbe dokunan, duygusal, aynı zamanda yüreklendirici aile hikayelerini ele alıyor.