Ünlü fenomen Baylee Everly biseksüel olduğunu açıkladı

ABD'de yaşayan ünlü fenomen Baylee Everly biseksüel olduğunu açıkladı. Özel hayatına dair detayları TikTok hesabından yayınladığı videolarla takipçileriyle paylaşan Everly, ailesinin karşı çıktığunı söyledi.

Ünlü fenomen Baylee Everly biseksüel olduğunu açıkladı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Orlando eyaletinde yaşayan sosyal medya fenomeni Baylee Everly, kız arkadaşıyla uzun süredir ilişkileri olduğundan ve nişanlanma kararı aldıklarından söz etti. Özel hayatına dair detayları TikTok hesabından yayınladığı videolarla takipçileriyle paylaşan Everly, ailesinin karşı çıktığunı söyledi.

Çocukluğundan beri dini kurallara bağlı olan bir ailede büyüdüğünden bahseden Everly, “Biseksüel olduğumu itiraf ettiğimde ailem bu durumu kabul etmedi” dedi.

Yaklaşık 14 yaşındayken ailesinin kendisine ilişkiler üzerine konuşmalar yaptığını söyleyen Everly, “Bir sözleşme imzaladım. Bu sözleşmeye göre babamın izin verdiği sürelerde ve onun denetiminde bir erkek arkadaşım olabilecekti. Hatta evlenene kadar aramızda hiçbir fiziksel temas olmayacaktı” diye konuştu.