Time dergisi, internetin en etkili isimlerini açıkladı

Time dergisi, birçok ünlü ismin yer aldığı internetin en etkili isimlerini tek bir listede açıkladı. İşte o isimler...

ABD merkezli Time dergisi internetin en etkili isimlerini açıkladı. 25 kişilik liste içinde ünlü sanatçılar, politikacılar, gazeteciler, protestocular var.

Bu isimlerden biri olan ABD başkanı Donald Trump, günde yaklaşık 29 twit atarak yaptığı açıklamalarla dünya çapında ses getiriyor. 

ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Alexandra Cortez'de internet de oldukça etkili görünüyor. Cortez, twitter'da 4.8 milyon takipçisi, instagram'da 3 milyon görüntülenme alan videolarıyla etkili oluyor.

İnternetin bir diğer etkili ismi ise Suudi Arabistanlı Rahaf Muhammed, ülkesindeki baskıdan kaçıp Bangkok’a gittiğinde gözaltına alınan Muhammed, attığı tweet sayesinde bulduğu destekle Kanada’da yerleşme hakkı kazanmıştı.

Hong Kong’da hükümet karşıtı protesto gerçekleştiren göstericiler, Amerika’da yaşayan orta doğulu Gazeteci Yaşar Ali, Adele’yi geçerek Billboard Hot 100 listesinde bir numara yükselen Ariana Grande ve instagram'da beğeni rekoru kıran yumurta görselinin yaratıcısı İngiliz reklamcı Kris Gadfrey'de bu isimlerden sadece bazıları.