Sevgilisinin 17 yaşındaki kızıyla kaçtı!

Tinder üzerinden tanıştığı üç çocuklu bir kadınla ilişkisi olan Kevin George, sevgilisinin 17 yaşındaki kızıyla yasak aşk başlamaya başladı. İlişkisini inkar etmeyen George ''Artık saklayamıyoruz'' dedi.

Sevgilisinin 17 yaşındaki kızıyla kaçtı!

40 yaşındaki Kevin George, 2 yıl önce Tinder uygulaması üzerinden tanıştığı üç çocuğu olan Natalli Mallinson ile bir ilişki yaşamaya başladı. Sık sık bir araya gelen çift karantina döneminde birlikte yaşamaya başladı.

Natalli Mallinson’un 17 yaşındaki kızı da yanlarında yaşamasıyla birlikte yasak aşk başladı. Kızının sevgilisine olan davranışlarını normal karşılayan Natalli, kızının Kevin’a sarılmasını aralarındaki samimiyetten kaynaklandığını düşündü.

Arkadaşlarının ‘’Kevin ile kızın gerçek bir çift gibi’’ demesi üzerine Nattalli kızı ve sevgilisinin bir ilişki yaşayabileceğinden şüphelenmeye başladı.

Natalli kızı ve Kevin ile yüzleşti ancak çift inkar etti. Bir süre sonra 17 yaşındaki kızı, Kevin ile arasındaki ilişkiyi itiraf ederek birkaç kez birlikte olduklarını söyledi. Kevin ise ‘’ Böyle olsun istemedik. İlişki yaşamak da istemedik ama artık saklayamıyoruz’’ dedi.

Duyduklarından sonra çılgına dönen Nattalli ‘’Ona pis sapık dedim ve ondan iğrendiğimi söyledim. O zamandan beri onlarla görüşmüyorum. Onu affetmek çok zor olacak ama o benim kızım, kapım her zaman açık" dedi.

Yaşanan olayların ortaya çıkmasının ardından Natalli'nin 17 yaşındaki kızı ve Kevin ayrı bir eve çıkıp birlikte yaşamaya başladı. Kevin, ilişkisinin bu denli ilerleyeceğini düşünmediğini ancak genç sevgilisiyle çok mutlu olduklarını belirtti.

Kevin, Natalli'nin kendilerine kızmasına da yanıt vererek, "Ondan saklamamız en büyük hatamızdı ancak aramızdaki çekime karşı koyamadık. Şu anda çok mutluyuz ve zamanla aramızdaki sorunların da çözüleceğini düşünüyoruz" dedi.