Tiyatro salonunda kalp krizi geçiren ünlü oyuncuyla ilgili üzücü haber geldi

Ünlü tiyatrocu Muhlis Asan geçtiğimiz günlerde bir tiyatro salonunda kalp krizi geçirdi. Olayın ardından hemen hastaneye kaldırılan Asan’la ilgili kahreden bir haber geldi. Asan’ın durumunun ciddiyetinin koruduğu ve ailesinin umutlu bekleyişinin sürdüğü öğrenildi.

Tiyatro salonunda kalp krizi geçiren ünlü oyuncuyla ilgili üzücü haber geldi

Ünlü oyuncu Muhlis Asan'ın geçtiğimiz günlerde başına gelen olay, sanat camiasını derinden üzmüştü. Konuyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. 

Orhan Aydın ile Levent Üzümcü'nün Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde sahnelenen tiyatro oyunu ‘Unutma Bizi’nin galasına davet edilen Muhlis Asan, kalp krizi geçirdi. Galaya katılan Asan, Habertürk'ün haberine göre, bir süre sonra kendini iyi hissetmediğini belirterek arkadaşlarına, “Kendimi iyi hissetmiyorum, oyuna kalamayacağım” diyerek salondan ayrıldı.

DURUMU KRİTİK 

Taksiyle ablasıyla birlikte yaşadığı eve dönen Muhlis Asan, bir süre sonra fenalaştı. Ablası tarafından hastaneye kaldırılan Asan’ın yapılan kontroller sonucu kalp krizi geçirdiği belirlendi. Kalbi 7 dakika duran Muhlis Asan, yoğun bakıma alındıktan sonra önlem amaçlı olarak uyutuldu. Asan’ın durumunun kritik olduğu öğrenildi. 

SEVENLERİ BEKLİYOR

Diğer yandan ünlü oyuncunun sevenlerinin hastane koridorlarında iyi bir haber için umutlu bekleyişlerini sürdükleri aktarıldı.