Togg sipariş iptali nasıl yapılacak, para iadesi hemen olur mu? Togg sipariş iptali nereden yapılacak?

TOGG T10X'in ilk sahipleri belli oldu. Togg T10X için ön sipariş için asil ve yedek listeler belli oldu. Ön sipariş sürecine katılan 177 bin 467 kişi arasından T10X almaya hak kazanan kişilerin listesi yayınlanırken, sipariş hakkı kazananlardan siparişini iptal etmek isteyenler işlem adımlarını araştırıyor. Peki, Togg sipariş iptali nasıl yapılacak, para iadesi hemen olur mu? İşte detaylar…

Togg sipariş iptali nasıl yapılacak, para iadesi hemen olur mu? Togg sipariş iptali nereden yapılacak?

Togg sipariş hakkı kazananlar belli oldu. Türkiye’nin otomobili Togg’da kazananların asil ve yedek listeleri paylaşıldı. Sipariş hakkı kazanan son anda fikrini değiştirip sipariş iptali yapmak isteyenler ise işlemleri nasıl gerçekleştireceğini araştırıyor.

TOGG SİPARİŞ İPTALİ NASIL YAPILACAK, PARA İADESİ HEMEN OLUR MU?

TOGG sipariş iptali Togg Trumore uygulaması üzerinden yapılıyor. Uygulamadan gerçekleştiremeyenler 08502228644 telefon hattı ile toggcare@togg.com.tr mail adresine yazmaları gerekiyor.

TOGG PARA İADESİ NASIL OLACAK?

Togg’un ön ödeme bedelleri olan 60 bin ise kullanıcıların Trumore e-Cüzdanlarına ardından bankalarına bağlı olarak en geç 14 gün içinde otomatik olarak hesaplarına geri yatırılacak.