TOGG T10X için çekiliş heyecanı! 20 bin TOGG T10X sahibini buldu

Yerli otomobil TOGG T10X için sipariş hakkı kazanan asıl ve yedek talihliler için çekiliş canlı yayında gerçekleştirildi. Ön sipariş sürecine katılan 177 bin 467 kişi arasından talihliler belli oldu. Peki TOGG çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? TOGG kurası saat kaçta, hangi kanalda? TOGG kura çekilişi sonucu yedekler belli oldu mu?

TOGG T10X için çekiliş heyecanı! 20 bin TOGG T10X sahibini buldu

TOGG kura çekiliş sonuçları! Yerli otomobil TOGG için ön sipariş döneminde rekor başvuru yapıldı. TOGG ön sipariş dönemi başvuruları sonrasında ise gözler kuraya çevrilmişti.

Türkiye'nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı TOGG T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek çekiliş, bugün gerçekleştirildi.

 TOGG KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI 

Bu yıl teslim edilecek 20 bin araç için düzenlenen TOGG büyük çekilişi, canlı yayında aktarıldı.

Asıl ve yedek liste dışında kalan kullanıcıların yaptıkları ön ödemeler de (60 bin TL) Trumore cüzdanları üzerinden iade edilecek.

TOGG ÇEKİLİŞ SONUCUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

TOGG ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLECEK? 

TOGG kurası canlı yayında noter huzurunda gerçekleştirildi. Yerli otomobil TOGG çekilişi sonrasında asıl ve yedek listeler resmi sayfadan yayınlanıyor.

TOGG T10X için çekiliş heyecanı! 20 bin TOGG T10X sahibini buldu - Resim : 2

YEDEK LİSTE DE AÇIKLANACAK

Çekiliş sonucu ayrıca, şanslı 20 bin kullanıcının yanı sıra 20 bin kişilik yedek liste de belirlendi. 2023 yılı için planlanan teslimatlarda iptallerin yaşanması halinde yedek listedeki kullanıcılar devreye alınacak.