Yerli otomobil TOGG’un o özelliği ilk kez açıklandı! Yerli otomobilde geri sayım başladı! TOGG’da yeni detay duyuruldu!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOGG Otomobil Fabrikası'nın 29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacağını hatırlatarak, TOGG’un evde de şarj edilebileceğinin müjdesini verdi.

Yerli otomobil TOGG’un o özelliği ilk kez açıklandı! Yerli otomobilde geri sayım başladı! TOGG’da yeni detay duyuruldu!

Yerli otomobil TOGG için geri sayım heyecanı sürüyor. Türkiye'nin heyecanla beklediği TOGG'un önümüzdeki yılın ilk aylarında yollarda olması bekleniyor. TOGG’da heyecanlı bekleyiş sürerken detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yerli ve milli otomobilin teknolojisine yönelik olarak şarj istasyonlarının kurulmaya başlandığını belirterek TOGG'un evde de şarj edilebileceğini açıkladı.

“Evde de şarj edilebilecek”

Hisarcıklıoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla beraber 29 Ekim’de Gemlik’te fabrikanın açılışını hep beraber yapacağız. Milletimize hayırlı uğurlu olsun. Her tarafta şarj istasyonları da kurulmaya başladı. Hiç problem olmayacak. Zaten evde de şarj edilebilecek. Hem evde hem yolda şarj edilebilecek. Dur bakalım daha fiyatı açıklanmadan o yüksek fiyat nereden çıktı" dedi.