TOGG’un sürpriz paylaşımının detayları belli oldu

Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir paylaşımla Turkish Cargo uçağına bindirilen TOGG’un nerede olduğu ortaya çıktı. Yerli otomobilin Arjantin'in Ushuaia kentindeki akredite test merkezine gittiği duyuruldu. Ushuaia'da karda, soğukta, çamurda testlere tabi tutulan TOGG Güney Kutbu'na en yakın noktada da test edildi.

TOGG’un sürpriz paylaşımının detayları belli oldu

Yerli otomobil TOGG’da testler devam ediyor. Türkiye’nin yerli ve milli otomobili olma özelliği taşıyan TOGG, geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde Turkish Cargo uçağına bindirilerek karlı ortama gönderilmişti.

Söz konusu görüntülerin ardından ise detaylar belli oldu.

TOGG’un sürpriz paylaşımının detayları belli oldu - Resim : 1

TOGG Güney Kutbu'nda

TOGG'un SUV modeli Turkish Cargo uçağıyla Güney Kutbu'na taşındı. Arjantin'in Ushuaia kentinde akredite test merkezinde testlere tabi tutulacak TOGG, zorlu şartlarda teste tabii tutuluyor.

TOGG’un sürpriz paylaşımının detayları belli oldu - Resim : 2

TOGG, karda, çamurda, soğukta dayanıklılık testlerini yaparken ABD'den sonra Türkiye'ye binlerce kilometre uzaktaki Arjantin'de de yüzünü göstermiş oldu.

Yerli otomobilin hesabından yapılan paylaşımda, “Karda, kışta, çamurda, gerekirse dünyanın öbür ucunda sözümüzün arkasındayız. #Togg Akıllı Cihazımızı Güney Kutbu’na en yakın noktaya, kış testlerinin devamı için Arjantin'in Ushuaia kentindeki akredite test merkezine Turkish Cargo ile taşıdık! #YeniLigeYolculuk” denildi.

TOGG’un sürpriz paylaşımının detayları belli oldu - Resim : 3