Tokat seçim sonuçları! 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili sonuçları açıklandı! Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan oy oranları

Türkiye, sandık başına gitti. Tokat, seçim sonucu 2023 son durum ve açılan sandık sayısı merak konusu oldu. Tokat’ın seçim sonucu Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği sonuçları araştırılıyor. Cumhurbaşkanlığı için Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan yarışırken milletvekilliğinde de birçok parti oy pusulasında yer alıyor. Peki, 2023 Tokat, seçim sonuçları, açılan sandıklar… Tüm detaylar, tv100 Seçim 2023 sayfasında...

Tokat seçim sonuçları! 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili sonuçları açıklandı! Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan oy oranları

Türkiye, 14 Mayıs’ta sandık başına gitti. Milyonlarca seçmen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için oy kullandı. 14 Mayıs 2023 Pazar günü Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri gerçekleşti.

14 MAYIS 2023 TOKAT SEÇİM SONUÇLARI!

Vatandaşlar sandıkların kapanması ile, 'Kim kazandı? Recep Tayyip Erdoğan mı, Kemal Kılıçdaroğlu mu önde? 14 Mayıs seçim sonuçları' şeklinde aramalarını yoğunlaştırdı.

tv100 Seçim 2023 sayfası üzerinden partilerin ve Cumhurbaşkanı adaylarının aldığı oylar anlık olarak takip edilebilecek. Sonuçları anbean haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz.

191 BİNDEN FAZLA SANDIK KURULDU

Türkiye'nin, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanı ile yeni parlamento üyelerinin belirleneceği seçim için ülke genelinde 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandık kuruldu.

100 yılın seçimini en tarafsız ve doğru analizlerle, hızlı, anlık veri ve grafiklerle tv100 ekranlarından ve tv100.com’dan öğrenilebilecek.

TOKAT CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ

TOKAT MİLLETVEKİLİ SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ