TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman? İşte Çatalca, Selimpaşa, Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura çekiliş tarihleri!

TOKİ Sosyal Konut Projesi’nin İstanbul ayağında kura çekimleri devam ediyor. İstanbul’da TOKİ Tuzla kuralarının çekilmesinin ardından şimdi sıra İstanbul Avrupa Yakası'nda bulunan Çatalca, Selimpaşa, Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler ilçelerine geldi. Peki, TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman? İşte Çatalca, Selimpaşa, Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura çekiliş tarihleri!

TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman? İşte Çatalca, Selimpaşa, Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura çekiliş tarihleri!

İstanbul TOKİ başvurularında hak sahipleri belirlenmeye devam ediyor. TOKİ İlk Evim Sosyal Konut Projesi'nde İstanbul kura çekiminin Tuzla kısmı tamamlandı. Şimdi İstanbul’da Çatalca, Selimpaşa, Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler ilçelerinde kura çekilişi yapılacak.

TOKİ İSTANBUL KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum kura tarihlerini duyurmuştu. Bakan Kurum, "İlk Evim'de, İstanbul Tuzla için 20 bin 920 hak sahibimizi belirledik. Sırada Çatalca, Selimpaşa var. Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler de 1 Nisan'da başlıyor." İfadelerini kullanmıştı.

ÇATALCA, SELİMPAŞA, ARNAVUTKÖY, BAŞAKŞEHİR VE ESENLER KURA ÇEKİLİŞ TARİHLERİ!

Çatalca için 540 ve Selimpaşa için 200 asil ve yedek hak sahibini belirlemek üzere kura çekimi ise Silivri Alibey Spor Salonu'nda bugün yapılacak.

Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler ilçelerinde 28 bin 340 hak sahibi için yapılacak sosyal konut kura çekimleri de 1-19 Nisan tarihlerinde Bağcılar Olimpik Spor Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilecek.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN NEREDEN İZLENİR?

TOKİ kura canlı yayını www.toki.tv adresinde veya resmi YouTube kanalından izlenilecek. Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekilişi TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden de takip edilebilecek.

TOKİ CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN 

TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL, NEREDEN ÖĞRENİLİR?

TOKİ’de kuralar 19 Nisan'da İstanbul'da sona erecek. Başvuru yapanlar, kura sonuçlarına, e-Devlet üzerinden "Talep Toplama Projeleri için Hak Sahipliği Kura Sonucu Sorgulama" alanından bakılabilecek.