Tolgahan Sayışman bebeğinin cinsiyetini böyle öğrendi

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ile eşi Almeda Abazi'nin yeni doğacak bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Almeda Abazi, cinsiyeti öğrendikleri o anın videosunu paylaştı.

Tolgahan Sayışman, geçtiğimiz hafta tv100 mikrofonlarına açıklamalarda bulunmuştu. İlk çocuğu Efehan'ın hamilelik sürecinde eşinin çok rahat olduğunu ancak yeni bebek için zorlandığını belirterek, cinsiyetinin haftaya belli olacağını belirtmişti.

Almeda Abazi, sosyal medya hesabından bebeklerinin cinsiyetini öğrendiklerini anın videosunu paylaştı. Tolgahan Sayışman önüne bırakılan kutuyu açtığında doğacak bebeklerinin cinsiyetinin kız olduğunu öğreniyor ve adeta sevinçten havalara uçuyor.

Sayışman, tv100'e verdiği röportajda, erkek olursa yine sonu Han ile biten bir isim düşündüklerini ancak kız olursa Almeda Abazi'nin kararı olacağını ve muhtemelen bir Arnavut ismi olacağını ifade etmişti.

Sayışman ayrıca tecrübeli insanların kız bebek olduğu yönünde ifadeleri olduğunu, kız olduğu takdirde çok daha mutlu olacağını belirtmişti.

Çiftin "Önce sağlıklı olsun" diyerek kalplerinden kız çocuk geçirmelerinin ardından istedikleri oldu. Tolgahan Sayışman Almeda Abazi çiftinin Efehan adında bir oğlu bulunuyor.

Tolgahan Sayışman, 2 çocuktan fazlasını istediğini de yine tekrarlayarak, "Kalabalık aile istiyorum. Başka aile üyeleri de gelirse ben yok demem" demişti.