Tolgahan Sayışman'ın eski sevgilisiydi! Selen Soyder kimdir? Selen Soyder kaç yaşında, nereli? Selen Soyder'in dizileri

Magazin programına konuk olmasıyla gündeme gelen Selen Soyder, araştırılan isimler arasında yer aldı. Selen Soyder kimdir? Şimdilerde, Almeda Abazi ile mutlu bir evlilik yaşayan Tolgahan Sayışman'la eski sevgili olan Soyder merak edildi. Selen Soyder kaç yaşında, nereli? Selen Soyder'in dizileri...

Tolgahan Sayışman'ın eski sevgilisiydi! Selen Soyder kimdir? Selen Soyder kaç yaşında, nereli? Selen Soyder'in dizileri

Lale Devri dizisiyle televizyon kariyeri bir anda başlayan Selen Soyder, 2 Sayfa programına konuk olmasıyla izleyici tarafından merak edildi. Selen Soyder kimdir? Televizyon ekranlarında görünmeyen Soyder, araştırılan isimler arasında yerini aldı. Selen Soyder kaç yaşında, nereli? İşte, Selen Soyder'in dizileri...

Tolgahan Sayışman'ın eski sevgilisiydi! Selen Soyder kimdir? Selen Soyder kaç yaşında, nereli? Selen Soyder'in dizileri - Resim : 1Selen Soyder kimdir?

26 Aralık 1986 yılında İzmir'de dünyaya gelen Soyder'in tam adı Mükerrem Selen Soyder'dir. İlkokul, ortaokul ve lise hayatı İzmir'de geçen Soyder, üniversite eğitimi için İstanbul'a yerleşti. İstanbul Bilgi Üniversitesi Tarih Bölümü'nden mezun oldu. 

2006 senesinde "Miss Model Of Turkey" yarışmasına katıldı ve ikinci seçildi. "Miss Bikini Of The Universe" yarışmasında Çin Halk Cumhuriyeti'nde Türkiye'yi temsil etti. İlk 5'e giren Soyder, Türkiye'ye "En iyi milli kostüm ödülü"nü de getirdi. 

2007 yılında "Miss Turkey" güzellik yarışmasına katılıp Türkiye güzeli oldu. Türkiye'yi; Çin'in Sanya adasında yapılan "Miss World 2007" yarışmasında temsil etti. Çin'den döndüğünde Vakko'nun modelliğini yaptı. İngilizce eğitimi için Kanada'ya giden Soyder, 2009 yılında Türkiye'ye geri döndü. Geldikten sonra spikerlik kursuna yazıldı ve Star TV'de staj yaptı.

2010 yılında Yer Gök Aşk dizisinde Birce Akalay, Murat Ünalmış ile başrolü paylaştı. Dizi aynı kanalın farklı bir dizisiyle anlaşma yaptı ve Selen Soyder Lale Devri dizisine geçiş yaptı. Kadrosunda Tolgahan Sayışman, Serenay Sarıkaya, Hatice Alan, Gül Onat ve daha birçok başarılı oyuncunun yer aldığı dizi de başrole geçti. 

Tolgahan Sayışman'ın eski sevgilisiydi! Selen Soyder kimdir? Selen Soyder kaç yaşında, nereli? Selen Soyder'in dizileri - Resim : 32011 senesinde Yer Gök Aşk dizisinin yönetmeni Ulaş İnaç ile evliliğe adım attı. İşler ters gitti ve çift 2012 yılında ayrıldılar. Soyder, rol arkadaşı Tolgahan Sayışman ile aşk yaşamaya başladı. 2015 yılında Oren Fransez ile evlendi. 

Selen Soyder, 2014 yılında "Kod Adı Reaksiyon" adlı dizinin başrollerini Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol,  Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Yurdaer Okur gibi oyuncularla paylaştı.

Selen Soyder'in oynadığı dizi ve filmler

  • Kod Adı Reaksiyon 
  • Lale Devri 
  • Yer Gök Aşk