Tövbeler Olsun 28. Bölüm full izle

Trt1 ekranlarının dizisi Tövbeler Olsun 28. Bölümü yayınlandı Tövbeler Olsun dizisi son bölümde; Kavga sırasında kafasına isabet eden tabak yüzünden Namzet Horanta hafızasını kaybeder ve tüm aile büyük bir şok yaşar. İşte 11 Mart 2021 tarihinde yayınlanan Tövbeler Olsun 28. Bölüm…

Tövbeler Olsun 28. Bölüm full izle

Tövbeler Olsun 28.bölümü yayınlandı. 11 Mart 2021 tarihinde yayınlanan Tövbeler Olsun dizisinin 28.son bölümde; Araları düzelen inatçı ikilinin tekrar büyük bir kavgaya tutuşmasıyla Namzet’ in başına olmadık bir iş gelir. Kavga sırasında kafasına isabet eden tabak yüzünden Namzet Horanta hafızasını kaybeder. Tüm aile büyük bir şok yaşarken, Osman ise olan bitene bir türlü inanmak istemez. Babasının durumu yüzünden büyük üzüntü yaşayan Nazmiye ise çareyi Anıl ile konuşarak nikah tarihini ertelemekte bulacaktır. Latife ise bir yandan kocasının başına gelenler yüzünden zor günler geçirirken bir yandan da Namzet ‘in annesi olduğunu zanneden Rukiye ile baş etmeye çalışır.

Öte yandan Aylin ise yeni iş başvurusu ile ilgili heyecan içindedir. Yeni işiyle beraber Aylin'in hayatına giren gizemli isimse Buğra'nın kıskançlık krizine girmesine sebep olacaktır. Jale ile ilgili yaşanan yanlış anlaşılmayı bitirmek isteyen Kazım ise aşkını itiraf etmeye karar verir. Tüm bunlar yaşanırken Osman, başta Namzet olmak üzere herkesi şoke edecek bir karar alacaktır. İşte Tövbeler Olsun dizisinin 28. bölüm tek parça linki…

Tövbeler Olsun 27. bölümde ne olmuştu?

Doktor Şevki Bey, Aylin ve Buğra'nın yardım istemesiyle birlikte Namzet ve Osman'ı barıştırmak için harekete geçer ve bunun için inatçı ikiliyi eskiden birlikte çalıştıkları kuyumcu dükkanına kilitler. Dost oldukları eski günleri hatırlamaları için elinden geleni yapan Dr. Şevki bu defa onları barıştırmaya kararlıdır. Fakat anılarının tekrar canlandığı bu eski atölyede başlarına olmadık işler gelecektir. Pırlantaların peşinde olan hırsızlık şebekesinin ortasında kalan Namzet ve Osman'ı zorlu bir macera beklemektedir. Öte yandan Nazmiye ve Anıl, ailelerine nikah tarihi aldıkları haberini vermek için fırsat kollamaktadır. Ertan ise değişimiyle herkesi şaşırtmaya devam etmektedir. Horanta ailesinin yeni üyesi Makbuş ise Enişte’ nin kasketinde taşıdığı sırrı çözmenin peşindedir. İki eski dostun arasında tam da her şey yoluna girmişken aniden yaşanacak olan gerilim yüzünden Namzet'i zor anlar bekleyecektir.

Tövbeler Olsun 28. Bölüm izle

Tövbeler Olsun 28. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Tövbeler Olsun dizisinin konusu nedir?

Tövbeler Olsun dizisinde; başarılı ama “pinti” bir mücevher imalatçısı olan Horanta Holding’in patronu Namzet Horanta’nın, pintilikten cömertliğe giden büyük değişimi; bu değişimin "hatme çiçeğim" diye sevdiği ve seslendiği karısı Latife, kızı Nazmiye, oğulları Sinan ve Buğra’yı nasıl etkilediği; bu değişim sayesinde, eski ortağı ve en büyük düşmanı olan Osman ile hayat çizgilerinin kesişmesine dair kimi düşündüren, daha çok da güldüren birbirinden ilginç olaylar zinciri yaşanacak. Tövbeler Olsun dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca, Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Kerem Muslugil,Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü ve Duru Baykal gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor… Proje tasarımı Hasan Kaçan’a ait olan dizinin yapımcılığını Mustafa Fener üstleniyor. Dizinin senaryosu ise Haluk Özenç, Oktay Berber, Cankut Okutur ve Hüseyin Kaçan imzasını taşıyor.

Tövbeler Olsun dizisi oyuncuları kimdir?

  • Namzet Horanta – Güven Kıraç
  • Osman Necipli – Erkan Can
  • Aylin Necipli – Naz Çağla Irmak
  • Buğra Horanta – Sercan Horanta
  • Latife Horanta – İpek Tuzcuoğlu
  • Hülya Necipli – Çiçek Diligil