Tövbeler Olsun dizisi 16. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı!

TRT 1'in sevilen aile komedisi Tövbeler Olsun dizisinin 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni Bölümde, Rafaello tarafından dolandırılan Namzet ve Latife hala olayın şokunu atlatamamıştır. Namzet ise bu durum yüzünden Osman'ı suçlamaktadır.

Başarılı ama 'pinti' bir mücevher imalatçısı olan Horanta Holdingin patronu Namzet Horanta’nın pintilikten cömertliğe giden büyük değişimi; bu değişimin 'hatme çiçeğim' diye sevdiği ve seslendiği karısı Latife, kızı Nazmiye, oğulları Sinan ve Buğra’yı nasıl etkilediği; bu değişim sayesinde, eski ortağı ve en büyük düşmanı olan Osman ile hayat çizgilerinin kesişmesine dair kimi düşündüren, daha çok da güldüren birbirinden ilginç olaylar zinciri.

Tövbeler Olsun dizisi 16. yeni bölümüyle 6 Aralık 2020 Pazar akşamı TRT 1'de olacak.

Tövbeler Olsun Dizisi 15. Bölüm Özeti

Şirketin durumunun kötüye gittiğini öğrenen Namzet herkesi acil toplantıya çağırır. Nazmiye ve Anıl’ın ilişkilerini ortaya çıkarmaya çalışan Ertan ise Anıl ile ilgili gerçeğe çok yaklaşmıştır.

Sena yüzünden Aylin'le arası bozulan Buğra en sonunda gerçeği söyleyerek Sena'dan uzaklaşmak ister. Fakat bu defa da Latife ve Hülya buna engel olmak için büyük bir işbirliği kararı almıştır. Sena'nın şirketin başına geçtiğini öğrenen Namzet‘in de Buğra ve Sena ile ilgili planları vardır.

Osman'ın tesadüfen karşılaştığı Mahir yüzünden Namzet ‘in başına yine olmadık işler gelecektir.