Tövbeler Olsun dizisi 18. Bölüm Fragmanı izle, "Aşık bu aşık!"

TRT 1'in yeni aile komedisi Tövbeler Olsun dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, Osman kilitlenir. Namzet ne yaparsa yapsın konuşturamaz.

TRT 1'in sevilen dizisi Tövbeler Olsun 18. Yeni bölümü ile 20 Aralık Pazar akşamı, saat 20.00'd e izleyici ile buluşacak.

Tövbeler Olsun Dizisi 17. Bölüm Özeti

Holding'e el koyulduğunu Aylin'den öğrenen Latife soluğu Namzet ‘in yanında alır. Namzet ise yaşadıklarıyla ilgili Osman'ı suçlamaktadır. Nazmiye ise şirketin başına gelenlerden Anıl'ı sorumlu tutar. Eda ve Anıl'ın geçmişten gelen arkadaşlıkları Nazmiye'nin şüphelerini daha da arttırmıştır. Namzet'e yardımcı olmayı aklına koyan Nazmiye Eda ve Anıl'ı konuşturmak için Ertan'la iş birliği yapar. Fakat Ertan işlerin daha da karışmasına sebep olacaktır. Tüm bunlar olurken Namzet, Osman'ın mahallesinde yeni bir iş kurmaya kalkışır. Bu durum ise Osman'ı kızdıracak ikili arasında ipler yine gerilecektir. Namzet'e olan öfkesi giderek artan Osman'ı ise Horanta ailesiyle ilgili kötü bir sürpriz daha beklemektedir. Osman'ı şoke eden gerçek ne? Ertan'ın Eda'ya verdiği sırlar başına ne işler açacak? Namzet ‘in herkesten gizlediği planı ne? Başrollerini Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can’ın paylaştığı Tövbeler Olsun dizisinin oyuncu kadrosunda; Çiçek Dilligil, Seda Türkmen, Sercan Badur, Naz Çağla Irmak, Mert Carim, Merve Erdoğan, Ünal Silver, Mert Denizmen, Batuhan Aydar, Kerem Muslugil,Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü, Semiha Bezek ve Duru Baykal gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor…