Tövbeler Olsun dizisi 19. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı!

TRT 1'in sevilen aile komedisi Tövbeler Olsun dizisinin 19. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Buğra, Aylin'e evlenme teklif eder. Osman ve Namzet ikilisi bu evliliği engellemek için elinden geleni ardına koymaz. Buğra, Aylin'i kaçırmaya karar verir. Anıl, aniden Nazmiye'ye evlenme teklifi eder.

Tövbeler Olsun Dizisi 19. Bölümü ile 27 Aralık pazar akşamı, saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Tövbeler Olsun Dizisi 18. Bölüm Özeti

Namzet' e olan öfkesi dinmeyen Osman, tüm bunların üzerine bir de Aylin'in Buğra ile ilişkisi olduğunu öğrenir. Osman kendisinden gizlenen bu gerçeğin etkisiyle şoka girmiştir. Namzet ise elindeki gizemli anahtarla ilgili planlar peşindedir. Horanta Holding'de yaşanan durumlar ise Latife'yi zorlu bir tasarruf sürecine sokar.

Bu defa tasarruf konusunda Namzet' e zor anlar yaşatan kişi Latife olacaktır. Osman, Buğra ve Aylin aşkını öğrenmesiyle birlikte Hülya ile iş birliği yapacak ve Buğra’yı büyük bir sınavdan geçirecektir. Şirketi yeniden kazanmaya çalışan Nazmiye ise bir yandan Ertan ile birlikte planlar yaparken, diğer yandan da Anıl ile iş birliği yapmak zorunda kalacaktır. Tüm bunlar olurken Osman'ın mahallesine iyice yerleşen Namzet, bu defa da beklenmedik bir şekilde Osman'a komşu olmaya hazırlanmaktadır.

Osman'ın Buğra için hazırladığı zorlu sınav ne? Buğra Ustası Osman'ın sınavından geçebilecek mi? Sinan ve Kazım’ı bekleyen kötü sürpriz ne? Anıl ve Eda arasındaki ilişkiyi çözmeye kararlı olan Nazmiye'yi neler bekliyor? Namzet' in Osman'ı çileden çıkaracak yeni planı ne?