Tozkoparan İskender 11.Bölüm full izle

Trt1 ekranlarının yeni dizisi Tozkoparan İskender’in 11.Bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Tozkoparan İskender dizisi 11.Bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 21 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan Tozkoparan İskender 11.Bölüm…

Tozkoparan İskender 11.Bölüm full izle

Yeni dizi Tozkoparan İskender 11.Bölümü yayınlandı. 21 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan Tozkoparan İskender dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Tozkoparan İskender dizisinin 11.Bölüm tek parça linki…

Tozkoparan İskender 10. Bölümde ne olmuştu?

Mavi Ay, bodrum katındaki gizli kulüp odasını yenilerken arkalarında bir iz bırakmış ve bu izi fark eden Ece tarafından köşeye sıkıştırılmıştır. Kasırga takımı Ece’nin çağrısına uyarak toplanır ve Mavi Ay’ın gizlendiği yeri bulmak için izleri takip etmeye başlar. Diğer yandan Dedikoducu kanalı sosyal medya üzerinden bir duyuru yapar ve bir klip yarışması düzenlediğini ilan eder. Kendisine gönderilen en güzel klibi seçecek ve kanalından yayınlayacaktır. Kasırga hazırda çok iyi bir klipleri olduğunu ve yarışmayı çok rahat kazanacaklarını düşünür. Mavi Ay ise Kasırga’nın gerisinde kalmak istemez ve kendilerine bir klip çekebilmek için kolları sıvar. Ancak Mavi Ay’ın önünde birçok engel vardır. Bu engellerden birisi de klibi çekmek için cep telefonlarının olmamasıdır. Çünkü Refika Hanım ceza olarak telefonlarına el koymuştur. Diğer taraftan Rüya, İskender’in bir kimliği bulunmadığını ve Salih’in İskender’i resmi olarak evlat edinmediğini öğrenir. Bu durumdan rahatsız olan Rüya, İskender’in Salih ile kalmasının doğru olmadığını düşünür ve harekete geçer. İskender ise Salih’ten ayrılmak istememektedir.

Tozkoparan İskender 11.Bölüm izle

Tozkoparan İskender 11.Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Tozkoparan İskender dizisi konusu nedir?

Daha çocuk yaşta rekorlara imza atmış süper kahraman İskender günümüze geliyor. Üstelik yol arkadaşları Salih ve Fikri hocaları ve peşinden ayrılmayan ezeli düşmanı Giovanni ile birlikte.
66 yaşında olmasına rağmen olağanüstü yeteneklere sahip olan kemankeş İskender, 6060 yılından yaşadığı döneme geri dönmez ise tarihin seyri değişecek, Tozkoparanlar yok olacak ve kötüler kazanacak. Fakat İskender’in derdi sadece bu değil. Onu günümüzde de pek çok sorun bekliyor olacak. Bir türlü kontrol etmeyi beceremediği güçleri, sürekli peşinde olan Venedikli okçu Giovanni ve okuldaki baş belası Kasırga takımı. Ve tabi ki tüm bu tehlikelere karşı Mavi Ay takımı İskender’i yalnız bırakmayacak.

Tozkoparan İskender dizisi oyuncuları kimdir?

Dizinin kadrosunda Tozkoparan dizisinden tanıdığımız isimlerin yanı sıra sürpriz oyuncular da var. Dizinin çocuk oyuncuları arasında Çağan Efe Ak, Tuana Naz Tiryaki, Esat Polat Güler, Yağız Kılınç, Ülkü Hilal Çiftçi, Leya Kırşan, Defne Erşen, Deniz Erayvaz, ve Mert Erdoğdu gibi birbirinden yetenekli isimler bulunuyor.
Dizide çocuk oyunculara Yusuf Gökhan Atalay, Burak Alkaş, Fırat Albayram, Sera Tokdemir, Muhittin Korkmaz, Esin Gündoğdu, Mehmet Emin Kadıhan ve Suna Selen gibi çok sevilen yetişkin oyuncular eşlik ediyor.