Tozkoparan İskender 18.Bölüm full izle

Trt1 ekranlarının sevilen dizisi Tozkoparan İskender’in 18.Bölümü yayınlandı. Tozkoparan İskender dizisi 18.Bölümde; İskender, kapının önüne bırakılan kuzgun tüyünü bulunca Salih ve Mavi Ay’ın canı yeniden sıkılmıştır. İşte 11 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Tozkoparan İskender 18.Bölüm…

Tozkoparan İskender 18.Bölüm full izle

Tozkoparan İskender 18.Bölümü yayınlandı. 11 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Tozkoparan İskender dizisinin son bölümde; İskender, kapının önüne bırakılan kuzgun tüyünü bulunca Salih ve Mavi Ay’ın canı yeniden sıkılmıştır. Kuzgunların dönmüş olma ihtimalinin yanı sıra birisi özellikle İskender ile uğraşıyor gibidir. Diğer yandan Savaş, Fikri’ye naz yapar ve gerçekte neler olup bittiğini öğrenmek ister. Savaş’a karşı mahcup olan Fikri, Savaş’a kendisinden ne isterse yapacağına söz verir. Mavi Ay ve Kasırga, tam okçuluk müsabakası sırasında Giovanni’nin Tayfun’a söylediği söz ile birlikte şok olur. Evlatlıktan reddedileceklerini duyan Tayfun ve Duygu, soluğu babaannelerinin yanında alırlar. Yalnızca Kasırga üyeleri değil, tüm öğretmenler ve Mavi Ay da yaşananlar karşısında oldukça üzülür. Tayfun ve Duygu’ya yardım etmek isteyen Mavi Ay bir plan yapar ve Kasırga’nın kulüp odasına giderler. Ancak planın işe yaraması için Kasırga’nın Mavi Ay ile iş birliği yapması lazımdır. İşte Tozkoparan İskender dizisinin 18.Bölüm tek parça linki…

Tozkoparan İskender 17. Bölümde ne olmuştu?

Nevzat’ın Sinan’ı alıp Temrenli’den ayrılmak istemesi Mavi Ay’ın moralini bozmuştur. Okçuluk karşılaşmasından sonra Sinan da sırra kadem basmıştır. Mavi Ay her yerde Sinan’ı arasa da bulamaz. İskender, arkadaşlarına Sinan’ı geri getireceğine dair söz verir. Geçmişten günümüze geldiği için Kuzgunların yeniden ortaya çıkmasına kendisinin sebep olduğunu düşünen İskender, Sinan’ı ne pahasına olursa olsun bulacaktır. Kasırga ise okçuluk karşılaşmasını kazanmanın verdiği sevinçle her yerde herkese hava atmakla meşguldür. Giovanni ile birlikte canlı yayın açan Kasırga, Mavi Ay’ı nasıl yendiklerine dair olanları kendi açılarından abartarak anlatır. Diğer yandan Refika, sınıfta bir kopya kâğıdı bulur ve Türkçe sınavında kimin kopya çektiğini tespit etmek için harekete geçer. Elif, kopya çeken kişinin kendisi olduğunu Refika’ya itiraf eder ve alacağı ceza ile yüzleşmek üzere disiplin kurulunun karşısına çıkar. İskender ise süper yetenekleri sayesinde Sinan’ın yerini bulur ancak Sinan’ı geri getirmek düşündüğü kadar kolay olmayacaktır. Sinan’ın babası Nevzat, oğlunu korumak için Temrenli’den ayrılmaya kararlıdır.

Tozkoparan İskender 18.Bölüm izle

Tozkoparan İskender 18.Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Tozkoparan İskender dizisi konusu nedir?

Daha çocuk yaşta rekorlara imza atmış süper kahraman İskender günümüze geliyor. Üstelik yol arkadaşları Salih ve Fikri hocaları ve peşinden ayrılmayan ezeli düşmanı Giovanni ile birlikte. 12 yaşında olmasına rağmen olağanüstü yeteneklere sahip olan kemankeş İskender, 2020 yılından yaşadığı döneme geri dönmez ise tarihin seyri değişecek, Tozkoparanlar yok olacak ve kötüler kazanacak. Fakat İskender’in derdi sadece bu değil. Onu günümüzde de pek çok sorun bekliyor olacak. Bir türlü kontrol etmeyi beceremediği güçleri, sürekli peşinde olan Venedikli okçu Giovanni ve okuldaki baş belası Kasırga takımı. Ve tabi ki tüm bu tehlikelere karşı Mavi Ay takımı İskender’i yalnız bırakmayacak.

Tozkoparan İskender dizisi oyuncuları kimdir?

Dizinin kadrosunda Tozkoparan dizisinden tanıdığımız isimlerin yanı sıra sürpriz oyuncular da var. Dizinin çocuk oyuncuları arasında Çağan Efe Ak, Tuana Naz Tiryaki, Esat Polat Güler, Yağız Kılınç, Ülkü Hilal Çiftçi, Leya Kırşan, Defne Erşen, Deniz Erayvaz, ve Mert Erdoğdu gibi birbirinden yetenekli isimler bulunuyor.
Dizide çocuk oyunculara Yusuf Gökhan Atalay, Burak Alkaş, Fırat Albayram, Sera Tokdemir, Muhittin Korkmaz, Esin Gündoğdu, Mehmet Emin Kadıhan ve Suna Selen gibi çok sevilen yetişkin oyuncular eşlik ediyor.