Tozkoparan İskender 20.Bölüm full izle

Trt1 ekranlarının sevilen dizisi Tozkoparan İskender’in 20.Bölümü yayınlandı. Tozkoparan İskender dizisi 20.Bölümde; Güçlerini yeniden kazanan İskender, Salih ve Rüya ile mutlu bir güne uyanır. İşte 25 Nisan 2021 tarihli Tozkoparan İskender 20.Bölüm…

Tozkoparan İskender 20.Bölüm full izle

Tozkoparan İskender 20.Bölümü yayınlandı. 25 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Tozkoparan İskender dizisinin son bölümde; Güçlerini yeniden kazanan İskender, Salih ve Rüya ile mutlu bir güne uyanır. Kahvaltı için ekmek almaya çıkan İskender, yolda daha önce iki kez karşılaştığı eşkıya Cengiz’i görür. Cengiz’in peşine düşen İskender eve gelmeyince Rüya ve Salih paniğe kapılırlar. Duruma bakılırsa Mavi Ay’ın da İskender’in nerede olduğuna ilişkin bir bilgisi yoktur. Mavi Ay’ın panik halinden şüphelenen Kasırga da sonunda İskender’in kayıp olduğu bilgisine ulaşır. Haberin yayılmasıyla birlikte herkes İskender’i bulmak için seferber olurken, Fikri’nin aklına bir fikir gelir. Cihangir’in İskender’i kaçırmış olabileceğinden şüphelenen Fikri, Salih’i de yanına alarak Giovanni’yi sıkıştırır. Tüm bunlar olurken İskender, izbe bir mekânda Cengiz ve adamlarıyla hesaplaşmaktadır. Cengiz’in İskender’in zihgirini ele geçirmesiyle birlikte zihgirine bir şey olmasından korkan İskender çaresiz kalır ve teslim olur. Kaçmak için bir yol arayan İskender’in karşısına bir anda tanıdık bir yüz çıkar. Bu yüz Giovanni’den başkası değildir. İşte Tozkoparan İskender dizisinin 20.Bölüm tek parça linki…

Tozkoparan İskender 19. Bölümde ne olmuştu?

Giovanni’nin Tayfun ile Duygu’nun anne babası ile ilgili dedikoduyu Mavi Ay’ın çıkardığını söylemesi Kasırga üyelerinin aklını karıştırmıştır. Mavi Ay sayesinde anne babaları ile aralarını düzelten Tayfun ve Duygu, Giovanni’nin lafına inanmak istemese de içlerine bir kez kurt düşmüştür. Bunun üzerine Kasırga, dedikoduyu çıkaran kişinin kim olduğunu tespit etmek için harekete geçer. Diğer yandan Mavi Ay, sonunda Kasırga ile aralarını düzeltmiş olmaktan mutlu olsa da Kasırga’ya güvenme konusunda tedbiri elden bırakmaya çok istekli değildir. Ancak Mavi Ay’ı asıl endişelendiren şey İskender’in başına gelenler olur. Ağır bir saksıyı kaldırmak isteyen İskender bu konuda başarılı olamayınca panikler ve durumu arkadaşlarına anlatır. İskender’in süper güçlerinin kaybolduğunu gören Mavi Ay, neler olup bittiğini çözmek ister. İskender’e güçlerini geri kazandırmak için çeşitli numaralar deneten Mavi Ay bu konuda başarılı olamaz. Görünüşe göre İskender’in artık süper güçleri yoktur. Mavi Ay ve Kasırga’nın okçuluk müsabakasının vakti geldiğinde hem Mavi Ay’ın hem de Kasırga’nın gözü, süper güçlerini kaybeden İskender’in yapacağı atışın üzerindedir.

Tozkoparan İskender 20.Bölüm izle

Tozkoparan İskender 20.Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Tozkoparan İskender dizisi konusu nedir?

Daha çocuk yaşta rekorlara imza atmış süper kahraman İskender günümüze geliyor. Üstelik yol arkadaşları Salih ve Fikri hocaları ve peşinden ayrılmayan ezeli düşmanı Giovanni ile birlikte.
12 yaşında olmasına rağmen olağanüstü yeteneklere sahip olan kemankeş İskender, 2121 yılından yaşadığı döneme geri dönmez ise tarihin seyri değişecek, Tozkoparanlar yok olacak ve kötüler kazanacak. Fakat İskender’in derdi sadece bu değil. Onu günümüzde de pek çok sorun bekliyor olacak. Bir türlü kontrol etmeyi beceremediği güçleri, sürekli peşinde olan Venedikli okçu Giovanni ve okuldaki baş belası Kasırga takımı. Ve tabi ki tüm bu tehlikelere karşı Mavi Ay takımı İskender’i yalnız bırakmayacak.

Tozkoparan İskender dizisi oyuncuları kimdir?

Dizinin kadrosunda Tozkoparan dizisinden tanıdığımız isimlerin yanı sıra sürpriz oyuncular da var. Dizinin çocuk oyuncuları arasında Çağan Efe Ak, Tuana Naz Tiryaki, Esat Polat Güler, Yağız Kılınç, Ülkü Hilal Çiftçi, Leya Kırşan, Defne Erşen, Deniz Erayvaz, ve Mert Erdoğdu gibi birbirinden yetenekli isimler bulunuyor.
Dizide çocuk oyunculara Yusuf Gökhan Atalay, Burak Alkaş, Fırat Albayram, Sera Tokdemir, Muhittin Korkmaz, Esin Gündoğdu, Mehmet Emin Kadıhan ve Suna Selen gibi çok sevilen yetişkin oyuncular eşlik ediyor.