Tozkoparan İskender 22.Bölüm full izle

Trt1 ekranlarının sevilen dizisi Tozkoparan İskender’in 22.Bölümü yayınlandı. Tozkoparan İskender dizisi 22.bölümde; Giovanni bir eskiciyi takip ederek taşın izini sürmektedir. İşte 9 Mayıs 2021 tarihli Tozkoparan İskender 22.Bölüm…

Tozkoparan İskender 22.Bölüm full izle

Tozkoparan İskender 22.Bölümü yayınlandı. 9 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan Tozkoparan İskender dizisinin son bölümde; ÇL-B taşın yerini tespit ettiğini söyleyince, Fikri ve Salih Vecihi’nin peşine düşerler. Diğer yandan Giovanni de bir eskiciyi takip ederek taşın izini sürmektedir. Birlikte yaptıkları tarih ödevi sunumundan sonra aralarındaki buzları eriten Mavi Ay ve Kasırga takımlarında ise dostluk rüzgarları esmektedir. Ece, daha önceden hazırlamış olduğu Tozkoparan İskender araştırma dosyasını İskender’e hediye eder. İskender dosyayı incelerken, doğduğu köyün, annesinin ve babasının isimlerinin değiştiğini, kendisinden de kıvırcık saçlı yeşil gözlü bir çocuk olarak bahsedildiğini fark eder. Görünüşe göre İskender, tarihten silinmekte ve onun yerini başka bir çocuk almaktadır. Kasırga’yı atlattığını düşünen Mavi Ay, Salih ve Fikri’nin ardından taşın peşine düşer. Ancak Kasırga, Mavi Ay’ın yine kendilerinden bir şeyler sakladığı anlar ve böylelikle Kasırga da Mavi Ay’ın peşine düşer. İşte Tozkoparan İskender dizisinin 22.Bölüm tek parça linki…

Tozkoparan İskender 21. Bölümde ne olmuştu?

İskender’in alıkonulduğu yerde Giovanni’nin defterini bulan Fikri, Salih ile birlikte neler olup bittiğini anlamaya çalışır. Defterde yazılan nota göre casus, solaklar fermanını çalmak üzere İskender’in peşine düşmüştür ve anlaşılan geçmişten günümüze kadar gelmiştir. Casus, aradan geçen 550 yıla rağmen hâlâ İskender’i takip etmektedir. Diğer yandan İskender ve Mavi Ay okula döndüklerinde hiç beklemedikleri bir haberle karşılaşır. Kasırga’nın verdiği bu habere inanmayan Mavi Ay, soluğu Refika Hanım’ın odasında alsa da umduklarını bulamazlar. Yaşanan son olaylar üzerine Kasırga’yla Mavi Ay’ın arası iyice gerilir ve bu gerginlikten en çok etkilenen kişi Sinan olur. Kasırga’nın kışkırtmalarına dayanamayan Sinan, bir pasta savaşının fitilini ateşleyince, Mavi Ay ve Kasırga üyeleri okul kantinini savaş alanına çevirirler. Saniye Ana ve İskender’in uyarılarını dinlemeyen Mavi Ay ve Kasırga, ceza almak üzere üstleri başları pastaya bulanmış halde okul müdürü Rüya hocanın karşısına geçerler. Mavi Ay ve Kasırga’nın akıllarını başlarına getirmeleri için ceza vermeyi yeterli bulmayan Rüya’nın, çocuklar için bir planı daha vardır. Bu plan, hiçbir konuda anlaşamayan Mavi Ay ve Kasırga’nın ortak bir grup ödevi üzerinde çalışıp sunum yapmalarıdır.

Tozkoparan İskender 22.Bölüm izle

Tozkoparan İskender 22.Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Tozkoparan İskender dizisi konusu nedir?

Daha çocuk yaşta rekorlara imza atmış süper kahraman İskender günümüze geliyor. Üstelik yol arkadaşları Salih ve Fikri hocaları ve peşinden ayrılmayan ezeli düşmanı Giovanni ile birlikte.
12 yaşında olmasına rağmen olağanüstü yeteneklere sahip olan kemankeş İskender,2322 yılından yaşadığı döneme geri dönmez ise tarihin seyri değişecek, Tozkoparanlar yok olacak ve kötüler kazanacak. Fakat İskender’in derdi sadece bu değil. Onu günümüzde de pek çok sorun bekliyor olacak. Bir türlü kontrol etmeyi beceremediği güçleri, sürekli peşinde olan Venedikli okçu Giovanni ve okuldaki baş belası Kasırga takımı. Ve tabi ki tüm bu tehlikelere karşı Mavi Ay takımı İskender’i yalnız bırakmayacak.

Tozkoparan İskender dizisi oyuncuları kimdir?

Dizinin kadrosunda Tozkoparan dizisinden tanıdığımız isimlerin yanı sıra sürpriz oyuncular da var. Dizinin çocuk oyuncuları arasında Çağan Efe Ak, Tuana Naz Tiryaki, Esat Polat Güler, Yağız Kılınç, Ülkü Hilal Çiftçi, Leya Kırşan, Defne Erşen, Deniz Erayvaz, ve Mert Erdoğdu gibi birbirinden yetenekli isimler bulunuyor.
Dizide çocuk oyunculara Yusuf Gökhan Atalay, Burak Alkaş, Fırat Albayram, Sera Tokdemir, Muhittin Korkmaz, Esin Gündoğdu, Mehmet Emin Kadıhan ve Suna Selen gibi çok sevilen yetişkin oyuncular eşlik ediyor.