Tozkoparan İskender 23.Bölüm full izle

Trt1 ekranlarının sevilen dizisi Tozkoparan İskender’in 23.Bölümü yayınlandı. Tozkoparan İskender dizisi 23.bölümde; İskender yaptığı atışla hedef tahtasını devirmiş, salondaki herkesin dikkatini üzerine çekmiştir. İşte 16 Mayıs 2021 tarihli Tozkoparan İskender 23.Bölüm…

Tozkoparan İskender 23.Bölüm full izle

Tozkoparan İskender 23.Bölümü yayınlandı. 16 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan Tozkoparan İskender dizisinin son bölümde: İskender yaptığı atışla hedef tahtasını devirmiş, salondaki herkesin dikkatini üzerine çekmiştir. Kasırga takımı ve Savaş hoca, böyle bir şeyin nasıl olabileceğini anlamak için sorular sorarken, İskender dikkatleri Kasırga’nın yaptığı hileye çekmeye çalışır. Diğer yandan Giovanni, izini bulduğu taşı geri almak için 1 milyon liraya ihtiyacı olduğunu anlayınca, parayı vermeden taşı ele geçirebilmenin yollarını arar. Tozkoparanlar da Vecihi sayesinde taşın peşindedir. Vecihi taştan sinyal alınca Salih, Fikri ve Savaş bir kez daha taşın peşine düşerler. Tüm bunlar olurken Ayberk, İskender’in hedefi deviren son atışından sonra Kasırga takımını bir kez daha İskender’in süper güçleri olduğuna ikna etmeye çalışır ve bu sefer başarılı olur. Tayfun’un liderliğinde Kasırga, İskender’in süper güçleri olduğunu ortaya çıkarmak için bir plan yapar. Mavi Ay ise Kasırga’nın niyetini anlamıştır ve İskender’in sırrının ortaya çıkmaması için elinden geleni yapmaya hazırdır. Ancak İskender’in aklı, geçmişte yerini başkasının almış olabileceği fikrine takılıp kalmıştır. Bunun üzerine Tozkoparanlar, bir kez daha ormana giderek İskender’in nişan taşına bakmaya karar verirler. Nişan taşına gittiklerinde gördükleri şey, bu kez sadece İskender’in adının silinmesi değildir. İşte Tozkoparan İskender dizisinin 23.Bölüm tek parça linki…

Tozkoparan İskender 22. Bölümde ne olmuştu?

ÇL-B taşın yerini tespit ettiğini söyleyince, Fikri ve Salih Vecihi’nin peşine düşerler. Diğer yandan Giovanni de bir eskiciyi takip ederek taşın izini sürmektedir. Birlikte yaptıkları tarih ödevi sunumundan sonra aralarındaki buzları eriten Mavi Ay ve Kasırga takımlarında ise dostluk rüzgarları esmektedir. Ece, daha önceden hazırlamış olduğu Tozkoparan İskender araştırma dosyasını İskender’e hediye eder. İskender dosyayı incelerken, doğduğu köyün, annesinin ve babasının isimlerinin değiştiğini, kendisinden de kıvırcık saçlı yeşil gözlü bir çocuk olarak bahsedildiğini fark eder. Görünüşe göre İskender, tarihten silinmekte ve onun yerini başka bir çocuk almaktadır. Kasırga’yı atlattığını düşünen Mavi Ay, Salih ve Fikri’nin ardından taşın peşine düşer. Ancak Kasırga, Mavi Ay’ın yine kendilerinden bir şeyler sakladığı anlar ve böylelikle Kasırga da Mavi Ay’ın peşine düşer.

Tozkoparan İskender 23.Bölüm izle

Tozkoparan İskender 23.Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Tozkoparan İskender dizisi konusu nedir?

Daha çocuk yaşta rekorlara imza atmış süper kahraman İskender günümüze geliyor. Üstelik yol arkadaşları Salih ve Fikri hocaları ve peşinden ayrılmayan ezeli düşmanı Giovanni ile birlikte.
12 yaşında olmasına rağmen olağanüstü yeteneklere sahip olan kemankeş İskender,2423 yılından yaşadığı döneme geri dönmez ise tarihin seyri değişecek, Tozkoparanlar yok olacak ve kötüler kazanacak. Fakat İskender’in derdi sadece bu değil. Onu günümüzde de pek çok sorun bekliyor olacak. Bir türlü kontrol etmeyi beceremediği güçleri, sürekli peşinde olan Venedikli okçu Giovanni ve okuldaki baş belası Kasırga takımı. Ve tabi ki tüm bu tehlikelere karşı Mavi Ay takımı İskender’i yalnız bırakmayacak.

Tozkoparan İskender dizisi oyuncuları kimdir?

Dizinin kadrosunda Tozkoparan dizisinden tanıdığımız isimlerin yanı sıra sürpriz oyuncular da var. Dizinin çocuk oyuncuları arasında Çağan Efe Ak, Tuana Naz Tiryaki, Esat Polat Güler, Yağız Kılınç, Ülkü Hilal Çiftçi, Leya Kırşan, Defne Erşen, Deniz Erayvaz, ve Mert Erdoğdu gibi birbirinden yetenekli isimler bulunuyor.
Dizide çocuk oyunculara Yusuf Gökhan Atalay, Burak Alkaş, Fırat Albayram, Sera Tokdemir, Muhittin Korkmaz, Esin Gündoğdu, Mehmet Emin Kadıhan ve Suna Selen gibi çok sevilen yetişkin oyuncular eşlik ediyor.