Trabzonspor - Fenerbahçe Canlı izle

Süper Lig 9. Hafta maçında Fenerbahçe Trabzonspor deplasmanına konuk oluyor. Zorlu mücadelede iki taraf da kazanmak istiyor. Peki Trabzonspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Fenerbahçe maçı şifresiz mi? İşte tüm detaylar…

Trabzonspor - Fenerbahçe Canlı izle

Süper Lig 9. Haftası şahane bir mücadeleye sahne oluyor.

Fenerbahçe ligde son 3 maçını kazanarak milli araya lider girmişti. Trabzonspor’a konuk olan Fenerbahçe bu maçtan da 3 puan alarak liderliğini sürdürmek istiyor.

Süper Lig’de Fenerbahçe son 5 maçında 1 mağlubiyet, 1 beraberlik 3 de galibiyet aldı. Fenerbahçe’nin ligdeki puanı ise 19.

Trabzonspor cephesine bakıldığında ise son 5 maçında yenilgisi olmayan fırtınanın 3 beraberliği 2 de galibiyeti bulunuyor.

Ligde 18 puan ile Fenerbahçe’nin peşini bırakmayan Trabzonspor’da hedef kendi evinde oynamanın verdiği avantaj ile sahadan 3 puan alarak liderliğe yerleşmek.

Peki Trabzonspor – Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Fenerbahçe maçı ne zaman?

Tüm sorular yanıtını buldu.

Ali Şansalan’ın yöneteceği maç Medical Park Stadı’nda oynanacak.  Trabzonspor Fenerbahçe mücadelesi saat 19.00’da başlıyor.

Peki Trabzonspor – Fenerbahçe maçı şifresiz mi yayınlanacak? Spor severlerin merak ettiği bu soru da yanıtını buldu.

Trabzonspor – Fenerbahçe maçı bEIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Trabzonspor Fenerbahçe maçını şifresiz izleyebilmek için bEIN Sports 1 üyeliği gerekiyor.

Muhtemel 11’ler ise şöyle;

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Marcel Tisserand, Kim Min-jae, Attila Szalai, Luiz Gustavo, Bright Osayi-Samuel, Jose Sosa, Ferdi Kadıoğlu, Diego Rossi, Mesut Özil, Mergim Berisha.