Trabzonspor - Spart Prag maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Ligi geçen sezon dördüncü sırada tamamlayan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında evinde Çekya ekibi Sparta Prag ile karşılaşıyor. İlk maç 2-2 berabere tamamlanmıştı. Trabzonspor - Spart Prag karşılaşmasının hangi kanalda saat kaçta yayınlanacağı belli oldu.

Trabzonspor - Spart Prag maçı saat kaçta hangi kanalda?

Ligin tartışmasız en iddialı ekiplerinden Trabzonspor, 2019-2020 Sezonunda lige bomba gibi bir başlangıç yapmak için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bordo-mavili ekip sezona hazırlık maçlarının yanı sıra UEFA Avrupa Ligi mücadelesini de sürdürüyor. 15 Ağustos Perşembe günü Çekya ekiplerinden Sparta Prag ile rövanş maçında karşı karşıya gelecek.

Trabzonsporlu taraftarın merak ettiği soru ise Trabzonspor - Sparta Prag maçının hangi kanalda yayınlanacağı.

Bein Sports kanalı Trabzonspor - Sparta Prag, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçını canlı olarak yayınlayacak. Trabzonspor, Çekya ekibi Sparta Prag ile 15 Ağustos 2019 günü yani bugün saat 20:20’da karşı karşıya gelecek. Mücadele Bein Sports’tan canlı olarak yayınlanacak.

Medical Park Stadı'nda TSİ 20.30'da başlayacak müsabakayı Danimarka Futbol Federasyonundan hakem Jakob Kehlet yönetecek.

Trabzonspor'un 11'i şöyle:

Uğurcan, Hüseyin, Majid, Novak, Pereira, Sosa, Abdülkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Ekuban, Sörloth

Bu turu geçen takım, play-off'ta Universitatea Craiova (Romanya)-AEK (Yunanistan) eşleşmesinden üstün çıkacak ekiple karşı karşıya gelecek.