Trabzonspor taraflarlarından tv100'e boykot çağrısı

Trabzonspor taraftarları, Ertem Şener'in hazırlayıp sunduğu VAR Odası programının konuklarından eski hakem Deniz Ateş Bitnel nedeniyle sosyal medyada tv100'e boykot çağrısında bulundu.

Dün akşam tv100'de başlayan VAR Odası programı sosyal medyanın gündemine oturdu. Ertem Şener'in hazırlayıp sunduğu programın konukları arasında yer alan Deniz Ateş Bitnel, Trabzonspor taraflarları tarafından eleştirildi.

Twitter'da TT olan #tv100BOYKOT etiketinin altında binlerce tweet atılırken, Deniz Ateş Bitnel'e eleştirel ifadeler kullanıldı. Deniz Ateş Bitnel ise, program sırasında Trabzonsporlu taraftarlardan özür diledi.

Öte yandan Twitter'ın gündeminde #tv100BOYKOT etiketiyle birlikte #DenizAteşBitnel ve #ErtemŞener etiketleri de TT listesine girdi.

Deniz Ateş Bitnel Galatasaray - Trabzonspor maçı

Deniz Ateş Bitnel, 2016 yılında yönettiği olaylı Galatasaray - Trabzonspor maçında gösterdiği kırmızı kartlar nedeniyle ağır bir şekilde eleştirilmiş, ardından da hakemliği bırakmak zorunda kalmıştı.

Trabzonspor taraflarlarından tv100'e boykot çağrısı - Resim : 1
Trabzonsporlu Salih Dursun, Deniz Ateş Bitnel'e kendi kırmızı kartını göstermişti.

Maç sırasında gösterdiği bir kırmızı kartın ardından Trabzonsporlu Salih Dursun'un, Bitnel'in eline vurarak kırmızı kartı alması ardından kendisine 'kırmızı kart' göstermesi sadece Türkiye değil, dünya basınında da gündem olmuştu.

Trabzonspor taraftarı o maçın ardından Deniz Ateş Bitnel'e büyük tepki göstererek, kasıtlı olarak haklarının yendiğini iddia etmişti.

Hakemlik kariyerini sonlandırmasının ardından konuyla ilgili açıklamalar yapan Bitnel, Salih Dursun'un o hareketi nedeniyle hakemlik kariyerinin bittiğini söylemişti.

O maçta Deniz Ateş Bitnel, Salih Dursun dahil 4 Trabzonsporlu futbolcuya kırmıza kart göstermişti.

VAR Odası programının tamamını izleyebilirsiniz