Trabzonspor'da bomba gelişme! Uğurcan Çakır’ın yerine gelecek isim belli oldu

Süper Lig'de transfere en hızlı başlayan takımlardan Bordo-mavililer daha şimdiden Bruno Peres, Gervinho, Marek Hamsik ve Fode Koita'yı kadrosuna kattı. Uğurcan Çakır'ı istenilen bonservis bedeli ödenmesi halinde satmayı planlayan Trabzonspor, Uğurcan’ın yerine bomba isime teklif götürdü.

Trabzonspor'da bomba gelişme! Uğurcan Çakır’ın yerine gelecek isim belli oldu

Süper Lig'de Avrupa kupalarında mücadele edecek takımlarımız güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle devler harcama limitlerini aşmamak için ince eleyip sık dokuyor. Başakşehir'in milli eldiveni Mert Günok'la ilgili sürpriz gelişme yaşandı.
 Trabzonspor'da bomba gelişme! Uğurcan Çakır’ın yerine gelecek isim belli oldu - Resim : 1

Ayrılığa en yakın isim Uğurcan 

Trabzonspor'da yerli-yabancı pek çok oyuncunun ismi diğer kulüplerin transfer gündeminde yer alırken, gitmeye en yakın isim Uğurcan Çakır.

Trabzonspor'da bomba gelişme! Uğurcan Çakır’ın yerine gelecek isim belli oldu - Resim : 2

20 milyon euro bekleniyor 

Ayrılıkların da beklendiği bordo-mavili ekipte en çok gelir beklenen isim yıldız kaleci Uğurcan. Bordo-mavili yönetim, 25 yaşındaki kalecisinin satışından en az 20 milyon euro gelir bekliyor.

Trabzonspor'da bomba gelişme! Uğurcan Çakır’ın yerine gelecek isim belli oldu - Resim : 3Avcı mutlaka kaleci istiyor 

Inter, Roma, Lille, Tottenham, Sevilla gibi dev takımların takip ettiği Uğurcan'ın yerine, teknik direktör Abdullah Avcı mutlaka bir kaleci transferi istiyor. Avcı'nin Uğurcan Çakır'ın yerine istediği kaleci ise belli oldu. Tecrübeli teknik direktör eski öğrencisini istediğini yönetime bildirdi. Gündemdeki 1 numaralı aday olan Mert Günok ile temas kurulurken, tecrübeli file bekçisi Trabzonspor'a "Evet" dedi.

Trabzonspor'da bomba gelişme! Uğurcan Çakır’ın yerine gelecek isim belli oldu - Resim : 4

Başakşehir'de mutsuz 

Başakşehir'de mutsuz olan Mert Günok, eski hocası Abdullah Avcı ile yeniden çalışmayı hedefliyor. Yeni sezon için başarılı file bekçisiyle sözleşen Trabzonspor yönetimi, Uğurcan Çakır'ın transferi netleşir netleşmez resmi süreci başlatacak. Başakşehir ile 2023'e kadar kontratı bulunan Mert'in transfer sürecinde kulübünden kolaylık isteyeceği öğrenilirken, Abdullah Avcı'nın da yıllarca çalıştırdığı Başakşehir ile yakın ilişkileri devam ediyor. Dolayısıyla Fırtına, yüksek bir bonservis bedeli ödemeden Mert işini çözmeyi planlıyor.
Trabzonspor'da bomba gelişme! Uğurcan Çakır’ın yerine gelecek isim belli oldu - Resim : 5Avcı çözecek 

Başakşehir'de 12 yıl hoca olarak çalışan Avcı, yönetimle ikili ilişkilerini kullanarak, turuncu-lacivertlilerden transferde kolaylık istiyor. Mert artık Uğurcan Çakır'ın durumunun netleşmesini bekliyor.(Milliyet)