Trabzonspor'dan Bakasetas itirazı! Abdülkerim Bardakçı detayı dikkat çekti!

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Anastasios Bakasetas, Konyaspor maçında kırmızı kart görerek 2 maç ceza almıştı. Yunan futbolcu Ankaragücü ve Fenerbahçe maçlarında kadroda yer almayacak. Bordo mavili takım bu karara itiraz edecek.

Trabzonspor'dan Bakasetas itirazı! Abdülkerim Bardakçı detayı dikkat çekti!

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Corendon Alanyaspor ile yaptığı müsabakada doğrudan kırmızı kart gören Abdülkerim'e Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu 2 maç men cezası vermişti.

Kasıtlı olarak ve rakibe arkadan sert müdahale gerçekleştiren Abdülkerim Bardakcı'ya verilen söz konusu cezaya sarı-kırmızılı kulübün itirazını görüşen Tahkim Kurulu, cezayı 1 maça indirmişti.

Bordo Mavililerin ligin 32. haftasında oynadığı maçta kontrolsüz bir şekilde rakibe müdahale yapan Bakasetas'ta tıpkı Abdulkerim Bardakçı gibi direkt kırmızı kart ile oyundan atılmış ve 2 maç ceza almıştı.

Trabzonspor Kulübü, Abdulkerim Bardakçı'nın görüntülerini de kullanarak tahkim kuruluna itiraz edecek ve cezada indirim talep edek.  Bakasetas'ın cezasının 1 maça düşürülmesi halinde oyuncu Fenerbahçe maçında forma giyebilecek. 

KAYNAK: 61SAAT