Trabzonspor'dan transfer edilen yıldız futbolcu için flaş karar!

Leipzig'in sezon başında 20 milyon euro ödeyerek Trabzonspor'dan transfer ettiği Alexander Sörloth izolasyona alınmış ve ülkede kalmıştı. Futbolcu için izin çıktı.

Trabzonspor'dan transfer edilen yıldız futbolcu için flaş karar!

Leipzig'in sezon başında 20 milyon euro ödeyerek Trabzonspor'dan transfer ettiği Alexander Sörloth izolasyona alınmış ve ülkede kalmıştı. Bu sezon tek golünü Norveç milli takımında atan Sörloth, yine Norveç'e giderken hiç beklemediği bir olayla karşılaştı.

Romanya ile Norveç milli takımları arasındaki UEFA Uluslar B Ligi 1. Grup beşinci hafta maçı, bir futbolcusu yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığı için takımca izolasyona alınan Norveç'in seyahat edememesi nedeniyle iptal edildi.

Norveç Milli Takımı'ndaki futbolcular, ülkedeki Kovid-19 protokolleri gereği sağlık bakanlığının izin vermemesi nedeniyle ülkede kaldı.

Norveç sağlık bakanlığı, takımdaki futbolcuların en az 10 gün ülkede karantina altında kalmaları gerektiğini Norveç futbol federasyona iletti. Bu futbolcular arasında Alexander Sörloth da yer alıyordu.

Bu gelişmelerin ardından Leipzig kulübü Sörloth için devreye girdi. Alman Kicker gazetesine konuşan Leipzig Sportif Direktörü Markus Krösche, Sörloth için özel izin aldıklarını açıkladı.