'Muhteşem sol ayak' yolcu! Bakasetas'a İtalya'dan talip var!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor forması giyen Yunan yıldız Anastasios Bakasetas'a İtalya'nın Bologna takımı devreye girdi. İşte detaylar...

'Muhteşem sol ayak' yolcu! Bakasetas'a İtalya'dan talip var!

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ederek kötü gidişe son veren Trabzonspor, Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A Ligi takımlarının transfer listesinde yer alan Yunan orta saha oyuncusu Anastasios Bakasetas'ın bonservisini belirledi. 

BOLOGNA, BAKASETAS İLE İLGİLENİYOR

Fanatik'te yer alan habere göre; İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Bologna’nın, Anastasios Bakasetas’ı kadrosuna katmak istediği belirtildi. 

Bu doğrultuda Trabzonspor’un kapısının ise 7 milyon Euro’luk bir teklif ile çalınacağı bilgisine ulaşıldı.

Ancak Karadeniz devinin bu öneriyi yetersiz bulduğu ve Bakasetas’ın satılması halinde en az 10 milyon Euro’luk bir gelir elde etmeyi hedeflediği bildirildi.

SERBEST KALMA BEDELİ 12 MILYON EURO

0.01.2021 tarihinde Alanyaspor'dan 3 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Yunan yıldızın sözleşmesinde 12 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunuyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bordo-mavili takıma ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden yıldız oyuncu bu sezon forma giydiği 38 maçta 11 gol ve 11 asist kaydetti.

29 yaşındaki Anastasios Bakasetas, Trabzonspor'dan yıllık 1.250.000 Euro kazanıyor.