Bakasetas, Beşiktaş maçını bekliyor!

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Trabzonspor, pazar akşamı evinde Beşiktaş'ı konuk edecek. Ezeli rakibi karşısında 3 puan alarak moral bulmak isteyen Karadeniz ekibinde Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas bu müsabakaya özel olarak hazırlanıyor.

Bakasetas, Beşiktaş maçını bekliyor!

Trabzonspor forması altında üç büyüklere karşı sadece Beşiktaş kalesini havalandıramayan Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas, siyah-beyazlılara karşı pazar günü oynanacak karşılaşmada bordo-mavililerin en büyük kozlarından biri olacak.

Abdülkadir Ömür ve Edin Vısca'nın yokluğunda sahadaki sorumluluğu daha da artacak olan Bakasetas, bordo-mavili takım formasıyla üç büyüklerine karşı sadece Beşiktaş'a gol atamadı. Başarılı futbolcu, pazar günkü müsabakayla bu şanssızlığını kırmak istiyor.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY'I BOŞ GEÇMEDİ

Trabzonspor'un Yunan yıldız Bakasetas, bordo-mavili forma altında ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray'ı boş geçmedi. Türkiye kariyerinde Alanyaspor forması giydiği dönemde Beşiktaş'a karşı 2 gol atan oyuncu Trabzonspor formasıyla geçirdiği 3 sezonunda gol atamadığı siyah-beyazlılara karşı bu hasretine son vermek istiyor.