Transferde mutlu son! Yıldız isim bu gece İstanbul'a geliyor.

Transferde gaza basan ve dünya yıldızlarına göz koyan Beşiktaş’ta sıcak gelişme...

Transferde mutlu son! Yıldız isim bu gece İstanbul'a geliyor.

Devre arasında resmiyet kazandırdığı Gedson Fernandes’le imzalara 2022-2023 sezonu kadrosunu hazırlamaya başlayan siyah beyazlılar, ardından sırasıyla Romain Saiss, Cenk Tosun, Wout Weghorst, Jackson Muleka, Emrecan Uzunhan ve Arthur Masuaku'ya siyah beyazlı formayı giydirdi. Kara Kartal, şimdi de bombayı Dele Alli ile patlatmaya hazırlanıyor.

Dele Alli transferinde mutlu son

Beşiktaş, İngiliz futbolunun en büyük yıldızlarından biri olması beklenirken kariyeri düşüşe geçen, kariyerinde beyaz bir sayfa açmak isteyen Dele Alli transferinde mutlu sona ulaştı. 

Transferde mutlu son! Yıldız isim bu gece İstanbul'a geliyor. - Resim : 2

Everton'la anlaşma sağlandı

Kiralık olarak kadroya katılacak olan 26 yaşındaki orta saha oyuncusuna 2.5 milyon Euro ödeyecek olan Beşiktaş, Everton ile satın alma opsiyonu konusunda anlaşmaya vardı. Siyah beyazlılar, İngiliz yıldızın bonservisini almak istemesi halinde Everton'a 8 milyon Euro ödeyecek. 

Transferde mutlu son! Yıldız isim bu gece İstanbul'a geliyor. - Resim : 3
Bu gece İstanbul'a gelecek

Evrakları tamamlayan ve transferi resmen açıklamaya hazırlanan Kara Kartal, yıldız orta sahayı bu gece İstanbul'a getirecek. Güncel piyasa değeri 16 milyon Euro olan Dele Alli, geçtiğimiz sezon Totterham formasıyla 18, Everton formasıyla 11 olmak üzere toplam 29 maçta forma giyerken, 2 gol ve 1 asist kaydetti.