Ünlü oyuncu Megan Fox biseksüel olduğunu açıkladı

Transformers serisiyle adını duyuran ve dünyanın en güzel kadınları arasında yer alan Megan Fox yaptığı itiraflarıyla gündemi sarstı. Megan Fox çarpıcı açıklamalarında “Biseksüel olduğunu ancak hemcinsime de aşık olabilirim” dedi.

Ünlü oyuncu Megan Fox biseksüel olduğunu açıkladı

Dünyanın en güzel kadınları arasında yer alan Megan Fox konuk olduğu radyo programında yaptığı itiraflarla dünya magazin gündeminde ilk sırayı aldı.

Transformes film serisiyle dünya çapında üne kavuşan başarılı oyuncu Megan Fox itiraflarıyla da gündem oldu.

10 yıllık eşi ve 3 çocuğunun babası Brian Austin Green'den boşanan ve rapçi sevgilisi Machine Gun Kelly ile yeni bir aşka yelken açan Megan Fox biseksüel olduğunu itiraf etti.

"Hemcinsime de aşık olabilirim"

Fox, "Toplumun size karşı dayatmaları her dönem etkili olmuştur. Ancak ben bu dayatmalara karşı çıkıyorum. İlerleyen dönemde hemcinsime de aşık olabilirim" diyerek şaşırttı.

Biseksüel olduğunu söyleyen Fox, "Benim yaşantım kimseyi ilgilendirmez! Önemli olan kiminle mutlu ve huzurlu olduğunuzdur" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Megan Fox biseksüel olduğunu açıkladı - Resim : 1

"Seks oyuncaklarını kullanıyordum"

Megan Fox daha önce de buna benzer itiraflarda bulunarak gündem yaratmış ve seks oyuncaklarını kullandığını itiraf etmişti.

Fox, "Genç olduğum yıllarda arzularımı tatmin edebilmek için seks oyuncaklarını kullanıyordum. Özellikle stresli olduğum zamanlarda bu oyuncaklar benim sığındığım limanımdı" ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü oyuncu Megan Fox biseksüel olduğunu açıkladı - Resim : 2

Biseksüel Nedir?

Biseksüel, hem erkeklere hem de kadınlara karşı  fiziksel veya cinsel çekim hisseden bireyler için kullanılır. Modern tanımı 19. yüzyılda oluşmaya başlayan bu terim, iki anlamına gelen “bi” ve cinsel anlamına gelen “seksüel” sözcüklerinin birleşiminden oluşmaktadır.

 Ünlü oyuncu Megan Fox biseksüel olduğunu açıkladı - Resim : 3