Ezgi Mola Instagram hesabından makyajsız fotoğrafını paylaştı!

TRT 1 ekranlarında yayımlanan Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı eserinden uyarlama Masumlar Apartmanı dizisinin Safiye'si Ezgi Mola, Instagram hesabından filtresiz ve makyajsız fotoğrafını paylaştı. 37 yaşındaki güzel oyuncunun doğal hali beğeni topladı.

Ezgi Mola Instagram hesabından makyajsız fotoğrafını paylaştı!

TRT 1 ekranlarında Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı eserden uyarlama Masumlar Apartmanı sezonun en çok sevilen işlerinin biri haline geldi. Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Ezgi Mola gibi isimler bu diziyle ön plana çıktı.

Ezgi Mola Instagram hesabından makyajsız fotoğrafını paylaştı! - Resim : 1

Salı akşamları Twitter'da en çok konuşulanlardan oluyorlar

Dizideki oyunculuklar izleyenleri mest etti. Hele ki Safiye ve Gülben karakterlerini canlandıran Ezgi Mola ile Merve Dizdar her hafta sosyal medyaya da oyunculuklarıyla damga vuruyor. Masumlar Apartmanı'nın yayımlandığı Salı akşamları Twitter'da en çok konuşulanlardan oluyorlar.

Ezgi Mola Instagram hesabından makyajsız fotoğrafını paylaştı! - Resim : 2

Makyajsız halini paylaşması hızla sosyal medyada yayıldı

Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı'nın yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Dizinin hayranları sosyal medyada da peşinde. Mola, ne paylaşsa hemen haberdarlar... Durum böyle olunca Mola'nın makyajsız halini paylaşması da hızla sosyal medyada yayıldı.

Mola, Instagram hesabından yaptığı filtresiz paylaşımla doğal güzelliğini gözler önüne serdi.

Ezgi Mola Instagram hesabından makyajsız fotoğrafını paylaştı! - Resim : 3

"Ben de filtreyi bıraktım''

Filtresiz ve photoshopsuz fotoğrafını yayınlayan oyuncu paylaşımında, "Ben de filtreyi bıraktım. Kendimden beklentim minimumda" ifadelerini kullandı. 

37 yaşındaki güzel oyuncunun doğal hali beğeni topladı.