TRT Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Göksu kimdir? Doç. Dr. Oğuz Göksu kaç yaşında, nereli?

Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu'na (TRT) yönelik atamalar gerçekleştirildi. TRT Yönettim Kurulu Üyesi olan 9 isim arasında Oğuz Göksu da var. Peki, TRT Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Oğuz Göksu kimdir?

TRT Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Göksu kimdir? Doç. Dr. Oğuz Göksu kaç yaşında, nereli?

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ve Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu'nun yönetim yapısında değişikliğe gidildi ve görevlere yeni atamalar yapıldı. Bu kapsamda Doç. Dr. Oğuz Göksu, TRT Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Peki, Oğuz Göksu kimdir?

TRT Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Göksu kimdir? Doç. Dr. Oğuz Göksu kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

OĞUZ GÖKSU KİMDİR?

1989’da İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü ile Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nü 2012’de birlikte tamamlayarak çift anadal yaptı ve bu süreçte pedagojik formasyon eğitimi de aldı. Eylül 2012'de Gaziantep Üniversitesi'nde Araştırma Görevlisi olarak akademik hayatına başladı. 2013-2016 İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinde çalışmalarını sürdürdü. Haziran 2014’de İstanbul Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamladı. Bu tez 2015 yılında 4. Sosyal Bilimler Teşvik Yarışmasında tez kategorisinde 2.lik ile ödüllendirildi. Ocak 2018’de İstanbul Üniversitesi’nde doktorasını tamamladı. Gaziantep Üniversitesi'nde Ocak 2019'da Dr. Öğr. Üyeliğine atandı. Haziran 2020'de İletişim Çalışmaları bilim alanında Doçent unvanını almaya hak kazandı.

Akademik çalışma alanları; siyasal iletişim, siyasal liderlik, kamu diplomasisi, ülke markası, algı yönetimi, imaj yönetimi ve spor iletişimi.

Göksu, ulusal ve uluslararası çok sayıda akademik esere imza attı ve 2 ulusal projede görev aldı.

Ocak 2018-Aralık 2020 döneminde KONDA Araştırma ve Danışmanlık Şirketinin Gaziantep il sorumlusu olarak çalıştı.