Tuba Büyüküstün'ün sesi titredi

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, UNICEF'in Anneler Günü sohbetinde söz mülteci çocuklara gelince duygulandı. Sesi titreyen ünlü oyuncu "Bunu her anlattığımda ağlamaya başlıyorum" dedi.

Maya ve Toprak adında ikiz kızları olan Tuba Büyüküstün iyi niyet elçisi olduğu UNICEF'in Anneler Günü sohbetinde çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

Tuba Büyüküstün'e canlı sohbet sırasında sık sık bir araya geldiği mülteci çocukları görünce neler hissettiği soruldu. 

Canlı yayına Tuba Büyüküstün'ünün babası Serdar Büyüküstün'ün de katılması dikkat çekti.

Konuşurken sesi titreyen güzel oyuncu "Ben doğum yaptıktan sonra gördüğüm her çocuk benim çocuğummuş gibi hissetmeye başladım ve böyle sanki eve doldurup bakabilirmişim gibi hissetmeye başladım. Mülteci çocuklar kısmı tabii ki çok derin. Ben bunu her anlattığımda ağlamaya başlıyorum. O yüzden şu anda anlatmak istemiyorum ama her zaman kamplarda doğan ülkesini hiç görmemiş insanlar var. Yaşadığı kampı şehri sanan çocuklar var. Bir gün ülkesine gidecek olan, ülkesiyle ilgili sadece hikayeler duymuş olan... Çok zor bir şey. Gördüğümüz yaşadığımız şahit olduğumuz hayatlar çok zor ve insanlar neden bunu birbirlerine yapıyorlar ben bunu anlamıyorum. Anlamıyorum. Yani hiçbir çocuğun, hiçbir insanın, doğmamış çocuğun... Kelime kuramıyorum. Çok özür dilerim." diye konuşmuştu.

Seren Serengil ise: "Bu kızın UNICEF'te görev alıyor olması bunları yüklenmesi, üstlenmesi ona yakışıyor. Çünkü Tuba Büyüküstün'de bize batan ve sahte duran bir şey yok." yorumunda bulundu.